0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiğim kadarıyla şimdilik bir iyileştirme yok, yani o sesi duyacaksınızAma aldığım gizli duyuma göre hem ses giderilecek hem de balataların ömrü uzatılacak, bunun üzerinde çalışmalar varmış...
benım kasadada yapıyor.ılk zamanlarda servıse goturdugumde bır sprey sıkmıslardı.ama bır kac gun sonra yıne ses tekrarlanmaya basladı bende kendı halıne bıraktım.frenı yavas yavas bıraktıgınızda o sesı yapıyor
Arkadaslar 1000 bakımdan bugun ciktim2 hafta oldu araci alalıAynen sorun bende de vardıServise soyledimTest etmisler bir sey duymamıslar!!nasil duyulmaz anlamadimTekrar bakariz dediler 10000 km deBakalim insallah kesilir
Erkan Bey, şiir gibi yazmışsınız Utku ve Ergün arkadaşlarımız yukarıda, balata konusunda bazı gelişmelerin olabileceği müjdesini vermişlerdi. Bence bu kadar kötümser olmayın.
Hakkı bey selamlar,Artık gına geldi...Arabayı sonkar yenibosna ya bugün bıraktım. sesi de teknisyen arkadaşa gösterdim. Açın bakın servis formlarına her geldiğimde aynı problem dedim. Burada yazarsam forumdan atılabileceğim bazı kelimeler de kullandım. her partk edişinde bir uğuldama sesi, otoparkçı bile makara yapıyor.Sıfır arabada daha ilk km lerden başlayıp bugüne kadar süren ses kabül edilebilir mi? Biz de insanız, arabayı servise bırakıp otobüse ulaşmak için 2km den fazla yol yürüdüm. Değişsinler balata mı disk mi kaput mu far mı ... sprey sık yolla! oh ne ala...