Gönderen Konu: corolla 2021 dream led far sonrası selektör sesi  (Okunma sayısı 881 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Merhaba Ben Doğan
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '21
  • 1 kere teşekkür etti
corolla 2021 dream led far sonrası selektör sesi
« : Aralık 03, 2021, 15:29:52 »
Merhaba 2021 toyota dream mds kullancısıyım aracıma 1 ay önce photon milestone commander edition led taktım. ilk başlarda herhangi bir ses gelmiyordu(yada ben duymuyordum) dün aracı çalıştırmadan (kontak açıkken) elim selektör koluna değdi ve tak(tıkta olabilir ince ve tok bir ses) diye bir ses geldi. daha sonra aracı çalıştırdım ve selektör yaptım ses gelmeye devam etti. bu durum herhangi bir sorun teşkil eder mi? bilgilendirecek bir kişi varmı? teşekkürler  :tamam:
Doğan Palo

Toyota Club Türkiye

corolla 2021 dream led far sonrası selektör sesi
« : Aralık 03, 2021, 15:29:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla 2021 dream led far sonrası selektör sesi
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2021, 15:33:01 »
Merhaba 2021 toyota dream mds kullancısıyım aracıma 1 ay önce photon milestone commander edition led taktım. ilk başlarda herhangi bir ses gelmiyordu(yada ben duymuyordum) dün aracı çalıştırmadan (kontak açıkken) elim selektör koluna değdi ve tak(tıkta olabilir ince ve tok bir ses) diye bir ses geldi. daha sonra aracı çalıştırdım ve selektör yaptım ses gelmeye devam etti. bu durum herhangi bir sorun teşkil eder mi? bilgilendirecek bir kişi varmı? teşekkürler  :tamam:
Sıkıntı yok perdenin inip kalkma sesini duyuyorsunuz, daha öncede o ses vardı ama siz duymamıştınız,araç çalışmazken duyunca daha dikkat eder oldunuz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Merhaba Ben Doğan
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '21
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: corolla 2021 dream led far sonrası selektör sesi
« Yanıtla #2 : Aralık 03, 2021, 15:38:31 »
teşekkür ederim. halojenler varken de hiç gelmemişti ses(yada dediğiniz gibi ben duymadım). akü veya sigortalarla ilgili bir sorun olmasını istemem o yüzden bilgi almak istemiştim. teşekkür.
Doğan Palo