0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun,Ustanın dediği gibi egzost muayenesini dışarıda yaptırmak daha garantili ,en azından uğraşmıyorsunuz.Bu arada katalitik konvertor değişimi ne kadar tuttu,mahsuru yoksa yazarsanız başka arkadaşlar içinde fikir olur.
Merhabalar,Size verdiği parçanın içini kontrol edermisiniz içindeki taş yerinde duruyormu?Zira o taş çok değerli eskisi bile çok para ediyor,o yüzden içini boşaltıyorlar.
900 TL'ye çok uygun bir işlem olmuş takılan kat.aracınıza uugunmu araştırdınızmı,Antalya sanayisinde Arslan usta var sadece Vw araçlarına bakıyor onun başına gelen bir iş vardı,izlemenizi tavsiye ederim,bide size verdikleri parça sizin araçtan sökülen parçamı takip ettiniz mi.//www.youtube.com/watch?v=_K0gtzjEPVk
Ben 22 senelik sanayi geçmişimde bunun gibi binlerce olay ile karşılaştım, karşılaşmaya da devam ediyorum maalesef, şunu da hep söylüyorum yine tekrarlayacağım (videodaki usta gibi aracı arkadaşına güvenen kullanıcıyı tenzih ediyorum) kimse kusura bakmasın hakkını isteyen usta'ya "ooo çok istedin usta" diyen kullanıcı bu olaylara "müstehak".