Merhabalar,
Sorununuz çözüldü mü bilemiyorum, elimdeki resimleri maalesef bulamadım. 2000 Model 1.6 VVT-i Terra'm için bu işlemi 2008 yılında yapmıştım. Ben yeşil renk sevmediğim için o dönemlerde çok moda olan mavi renkten yana kullanmıştım tercihimi.
Zaten yol bilgisayarı ve radyo ekranını aydınlatan tek bir ampul var. Ufak, dipsiz bir ampul. Ben onu çıkarıp, devre kartından kablo çekerek 12v ile direkt olarak çalışabilen şerit ledlerin 3'lü bir parçasını kullanmıştım. Sene 2022 oldu hala ilk günkü gibi çalışıyor.
Ekranı mavi yapmışken, radyo tuşlarının ledlerini de sökerek mavi led ile değiştirmiştim. Hazır yapmışken havalandırma kumandalarına beyaz, gösterge ekranına da beyaz ve mavi led yapmıştım. Mavi uzun yolda göz yormasın diye bir anahtara bağlı. İstediğim zaman sadece beyaz olarak kullanabiliyorum.
Bahsettiğim gibi 2008 yılında yaptığım bu değişikliklere ait resimleri maalesef bulamadım. Ama size şuan görüntüsünü atmak için dün bir iki resim çektim. Resimleri biraz alel acele çektim ama herhalde fikir verecektir.