Herkese merhaba. 2 gündür arkadaşın VW CC takılıyoruz. Gözlemlediğim kadarıyla ön tarafta karşılıklı 2şer olmak üzere; 2x mid 2x bass 2x tweeter bulunyor. arkadada 2Mid+bass 2 yollu, 2x tweeter bulunuyor. Ciddi şekilde başarılı buldum. Ne tür hoparlör kullanıp bu kadar yüksek bass almayı başarmışlar? sistem sanırım amfiye ihtiyaç duymadan teyp üzerinden bu gücü vermeyi başarıyor. corolla aracımızın ses sistemini gerçekten berbat buluyorum. hele ki cc den inip bizimkine binince müzik açasım bile gelmiyor. Bizim tosundada arkada oval kasnaklı yuvarlak samandan yapılmış 1 dolar bile etmeyecek şekilde bir hoparlör koyulmuş midleri mid değil bassları bass değil. Önde bi nebze biraz zevkli oluyor ama arkada müzik dinlemek ölüm resmen. Çok üzücü bir durum. Sub koymadan kaliteli ve bassları güzel olan bir sistem düşünüyorum. Mid range hoparlörler sanırım bass ihtiyacını karşılamıyor. kapıdada 2 adet hoparlör yeri olmadığı için 2 yollu mid+bass olacak şekilde hoparlör bakıyorum. Arkakaya kasnak alıp güzel bir oval düşünüyorum.
Var mı e160 corollaya komple ses sistemi yapan? arkaya kaç cm kasnak gerekiyor?