Merhabalar 2020 model vision ile aranızdayım dostlar.
Merak ettiğim şeyler mevcut.
Aracımda necvox multimedia var ancak ayarlarını tam yapamadım.
Örneğin; Bluetooth’tan telefon bağladım (iphone) telefon çaldığında araç üzerinde nokia tune müziği çalıyor ve bir türlü ayarlayamadım.
Diğer bir sorun kalorifere veya klima çalışoyorken Bluetooth üzerinde konuşmak çok mümkün değil çünkü karşı tarafa uğultu sesi gidiyor. Bu cihaz aracın mikrofonunu kullanmıyor mu ?
Ayrıca usb üzerinden apple car play bağlamak mümkün mü ?
Cihazda araç ayarlarına girdiğimde göremiyorum. Can bus üzerinden erişim sağlayabiliyor musunuz ?
Bu cihazı daha çok kişiselleştirmek için tüm önerilerinize açığım.
Teşekkürler
Merhaba. Ne yazık ki araç mikrofonunu kullanmıyor. Kendi mikrofonu da zayıf. Haricen mikrofon takılabiliyor olması lazım ama.
Canbus özelliğinin olup olmadığını ben de merak ediyorum açıkçası. Multimedyadan araca dair herhangi bir veri görüntüleyebiliyor musunuz? Misal sürüş veya yakıt istatistiği veya benzeri?
Direksiyon tuşlarını canbus decoder ile sağlıyor zaten. Fakat farklı canbus mesajları deşifre edilmekle uğraşılmadığı için fazla bir özellik kazandırılamaz. Ek mikrofon eklemek için arkasında soket varsa ne ala, yoksa cihazdaki mikrofon sökülüp ona kablolar lehim yapılarak yeni mikrofona bağlanabilir.
Araç ayarları için gizli bir menü olması gerekir. Şifresini bilmeniz gerekir.
Android özgürlüktür zaten iOs'un aksine. istediğiniz tema, ana ekran vs play store dan yüklenip kullanabilr. Deneyip yanılmayla size uyanı buulabilirsiniz.
Neden visionun soketlerini ayrı yaparki anlamadım gitti
Hocam şu Bluetooth da telefon çalarken çalan nokia tune müziğini nasıl değiştirebilirim ?
Ayrıca bu cihaz araç kapandığında kapanmıyor sadece ekranı kapatıyor anladığım kadarıyla. Bu aküyü ciddi anlamda zayıflatır bunu değiştirebiliyor muyuz ?
Ayarlardan yapılabilir bence bu. Olmadı gizli ayarlardan
Ayrıca bu cihaz araç kapandığında kapanmıyor sadece ekranı kapatıyor anladığım kadarıyla. Bu aküyü ciddi anlamda zayıflatır bunu değiştirebiliyor muyuz ?
Gerek yok, süper uyku modu denen bir olay var. Saatte sadece 150mA civarı çekiyor diye okumuştum. İşlemcinin yeteneğiyle alakalı.
Mutlu bey , şu Bluetooth bağlı iken telefon çalarken nokia tune müziği çalıyor onu değiştirmeyi cidden bulamadım. Bilginiz var mı ?
Mutlu bey , şu Bluetooth bağlı iken telefon çalarken nokia tune müziği çalıyor onu değiştirmeyi cidden bulamadım. Bilginiz var mı ?
Maalesef bilgim yok. Ayarlarda bluetooth tayken zil sesi öyle ayarlandığından olabilir.
Tek kelimeyle bela bir ürün