0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Araçın tüm bakımları yapıldı lpg komple yeni takıldı afr ayarı yapıldı falat araç 35 lt lpg ile 230 km yol yapıyor ortalama 100 km de 14 lt yapıyor bana çok geldi normalmiAracım 2006 model corolla 1.6 AT 160 bin km
merhaba,lpg sigortası akünü hemen yanında veya lpg beyninin yanında oluyor ben söktüm sigortayı zaten denemek için otomatik vites benim araç sakin kullanımda 100 km10 lt yakıyor benzinde ama az bişey ayar kaçınca 13 lt ye kadar çıkıyor sürekli denedim bu arada multimedya ekran taktım ortalama yakıt bilgisi gözükmüyor vvti motorda üst devirlere çıkınca o gelen ses varya isterse diyorum 20 lt yaksın dedim anlayamassınız )
Aracınız az yakmış sonuçta otoban da düz yol ve Adana ---Mersin istikameti biraz aşağı doğru çok hafif meyilli bide depo doldururken içeriden çok hafif basınç görse tabanca atar,yani erken atmış olabilir ama yinede çok yakmamış zorlansa 1 lt daha alabilir üzerine bide öyle hesap yapmanızı tavsiye ederim,9.9 değilde 10.9 lt olarak.
size katılıyorum Ümit Bey. 11.9 bile olsa LPG den karlı helede pazartesi den itibaren LPG ye 25 kuruş daha zam gelecekmiş ki, LPG nin hiçbir esprisi kalmadı. Millet psikolojik olarak LPG den vazgeçmiyor. LPG benzinle aynı fiyat bile olsa hala kullanacak çok kişi vardır eminim. Hesap ortada genel olarak herkesin aracı şu durumda benzinde karlı veya enkötü aynı yakar. Hemde daha sağlıklı çalışır araçlar.
Kesinlikle haklısınız,LPG şuanda tamamen dezavantaj durumuna düştü,hem motora verdiği zararlar hemde benzin ile aynı fiyata denk gelmesi çok kötü oldu,ama bu iş böyle gitmez yakın zamanda aradaki farkı açarlar,LPG servisleri zararmı etsin yani
aynı araçtan kullanıyorum 33 litre ile yaz döneminde 360 km kış döneminde 340 km menzil yapıyorum
Deponuzmu 33 litre yoksa deponun aldığı mı? Bizim araçta da 42 litre depo var. 32-34 litre falan alıyor tamamen boş olduğunda. Şehir içi 320 falan yapıyor max. Şehir dışı en uzun 440 gördüm.