Gönderen Konu: Jant ve Sis ae111  (Okunma sayısı 1761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Jant ve Sis ae111
« : Nisan 22, 2009, 19:40:20 »
Arkadaşlar herkese selamlar.
Sizlere sormak ve bilgilerinizden faydalanmak istediğim iki sorum olacak.
1)
Resimdeki alaşım jantlardan nereden bulabilirim.İnternette bir haftadır aramadığım yer kalmadı.Ancak yok.Çıkmacılardan mı bulabilirim yahut internet üzerinden ulaşabileceğim site v.s var mı?

2)
Resimdeki orijinal sis farlarından yaptırmak istiyorum.Bulabilsem burada taktırırım,fakat ondan da bulamadım sipariş edebileceğim bir site ya da firma var mı.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
..........2000 Corolla Luna Special.........

Toyota Club Türkiye

Jant ve Sis ae111
« : Nisan 22, 2009, 19:40:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Jant ve Sis ae111
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2009, 19:53:01 »
ilk resimdeki jantlar orj. jantları full donanımlı araçların ve bulabileceğini pek zannetmiyorum ayrıca bence güzel durmuyo çok kapalı olduğu için
sisler için ise komple sis farı olan tampon alman lazım galiba daha sonrada sis farlarını çünkü sis farı olmayan tamponlarda sis farı için yer yok serviste bulabilirsin ama tamponla sis için 1000 ytl isterler bence bende bir sonraki kasa corolla var sis farlarını 500 ytl istemişlerdi
kolay gelsin işin zor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TRD
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2009, 19:56:44 »
o kadar pahalımı ya
toyota corolla linea luna AC special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2009, 19:58:37 »
sen istersen bi servise sor ama bence buna yakın bi fiyat çekerler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2009, 20:03:34 »
Servisin sizin dediğiniz civarlarda rakam çekeceği kesin acaba piyasada bulamaz mıyım.Ayrıca kompla tamponun değişmesi mi gerekir yoksa delik açılarak yerleştirilebilir mi?.
Jantlar konusunda haklısın full versiyonlarda var hep ama benim aracım da  full olarak tabir edilen modelinden.Bence bu jantları opsiyon olarak sunmuşlar zamanında. Tip olarak garip görünse de ben çok yakıştırıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Nisan 22, 2009, 20:08:24 »
evet opsiyon olarak sunulmuştur büyük ihtimal deilk açılarak yerleştirilebilr tabiki ama ne gerek var orj. tampona kıymaya değişik alternatiflerde düşünülebilir mesela plakanın altındaki boşluğa koyduran görmüştüm sis farını orj. değildi tabi jant konusunda bence piyasadaki sürüyle janttan seçim yapılabilir illaki toyota olsun derseniz e12 lerin 7 kollu jantları var çıkma olarak bulunabiliyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Nisan 22, 2009, 20:15:30 »
Plakanın altına koyanlar var evet ama ben pek yakıştıramıyorum.Ama taktırana da saygı duyarım zevk meselesi.   Bahsettiğiniz 7 kollu olanlar da hakikaten yakışıyor.Bakalım şimdilik araştırmaya devam...