0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benden 2 kat almadılar. Aracı alma arifesinde servisten hangi marka takılacağını haricen öğrendim. Hatay'da da (Antakya merkezi kastediyorum) Landirenzo ana bayi tek bir tane. Hemen arayıp teyit ettim ve fiyat öğrendim. Haziran 2021 için bana 8000 fiyat verdiler. Servis ise sipariş fişine 10000 olarak geçti. Gerekçe olarak ise emisyon, muayene ve yeniden tescil işlemini kendilerinin yaptıklarını ayrıca sigortacı ile sigorta ve kaskonun iptali ve yenilenmesi işlemlerini kendilerinin üstlendiklerini belirttiler. Ben de uğraşmamak adına fazladan 2 papel ateşledim. Aracı bayiden 0 km çıkarıp sanayiye sokasım yoktu zaten. Ayrıca bayiden LPGli teslim almayı da yarın öbür gün serviste garanti için sıkıntı çıkarmamaları için tercih ettim. Aracı teslim alır almaz da hemen gidip LPG doldurdum, fişini de arşivledim:)
Dediğiniz gibiyse süper.. Aradaki fark için uğraşmaya değmez gerçekten.. Honda civic'ler için bakmıştım ben zamanında.. LPG kiti fiyatı 2.500 TL iken bayilerde Eco model yani LPG'li fiyatı+5.000 TL idi..
Ayotogaz Garaj isimli bir youtube kanalının 2 videosuna denk geldim az önce. Adamlar İstanbul Avrupa yakasında Landirenzo Yetkili servisi olarak faaliyet gösteriyorlar anladığım kadarıyla. Videoların ikisinde de dikkatimi çeken iki olay oldu. İlki Landirenzo ile Toyota Türkiye arasında garanti hususunda anlaşma olduğu. Diğeri ise taktıkları Landirenzo kitin karma yakıt sistemini kullanmadığı, ilk çalışmadan sonra sadece LPG kullandığı, Atkinson çevriminde karma yakıt sisteminin olumlu olmadığını söylediler. Video linklerini paylaşamıyorum ama YouTube üzerinde "Corolla 1.5 LPG" diye arayınca çıkıyor. Bu hususlarda yorumlarınız neler?
çok şükür bir şey yok yanlış yere yazdınız herhaldeMesaj Birleştirildi: Ocak 07, 2022, 11:23:39Kulaktan çıkmadı sıkıntı. Ümit Beyin dediği gibi LPG kalibrasyonundan çıktı. Afr ayarı ile de çözülmedi, enjektör tipi yanlış seçilmiş ya da bozulmuş dediler. Doğru olanı seçtiler, çözüldü. Uzun zamandır çözülmüş ama yazmamışım, aklımdan gitmiş. Neden benzinde de yapıyordu anlamadım ama. Herhalde yakıt haritası denen şey bozuluyor olmalı, bilemiyorum