0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim, vites geçişleri şu an çok rahat, peki geçişlerin zorlasmasi dışında başka zararı olur mu?
Anıl bey kusura bakmayın son bir soru sorayım, sizin uyarınız ile şanzıman yağıni tekrar değiştirmeye karar verdim, tavsiye ettiğiniz ürünlerden hangisini alayım sizce, toyota marka diğerlerine oranla baya pahalı, sizce o kadar fark vermeye değer mi? Linkini attığınız motul yağ Manuel araçlara uygun mu? https://ty.gl/n78aipr8j3 bu linkteki ürün ile sizin attığınız ürün aynı mı? Bir kaç soru oldu, şimdiden teşekkür ederim
Tekrar teşekkür ederim, motul yağı ile ilgili bir satıcıya soru sordum ama sadece otomatik araçlara uygun cevabı aldım, Manuel araçta sıkıntı çıkarmaz değil mi
Üzerinden uzun zaman geçmiş olsa da, pratikte tecrübe etmiş biri olarak bir uyarıda bulunmak istiyorum. 6 ileri manuel şanzıman aracımda, yağ değişimi sırasında MULTI DCTF yağ kullanıldıktan sonra özellikle vites geçişlerinde zorlanma ve şakırtılarla başlayan birçok sorun yaşadım. Her ne kadar bu yağın manuel şanzımanlar için uygun olduğu söylense de, otomatik şanzıman yağları manuel araçlarda kullanılmamalıdır. Bu tip yağlar manuel şanzımanların ihtiyaç duyduğu viskozite ve sürtünme özelliklerine sahip değildir, bu da ciddi mekanik sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, uzun aralıklı değişim periyotlarına sahip bir ürün için her zaman orijinal servis yağından şaşmamanızı öneririm.