0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orijinal buji resmi servislerde ve Tem Oto'da olur,aracınızın şase numarasını verirsiniz ona göre gönderirler,bulunduğunuz kente yakın başka bir kentte Toyota servisi vardır.İridium bujinin takımı 2-3 bin liradan aşağı değildir,siz kaç lira ödediniz? 100.000 km deyimi benzinli arabalar içindir,işin içine lpg girince en fazla 80.000 km de değişim yapılır.
Arkadaşlar aracım 2018 model coralla 1.6 ve 132 beygir üzerinde PRİNS lpg var. km si 60 binde 01.03.2025 tarihinde sanayiye götürdüm bujileri kontrol ettirdim. Bujiler tamemen bitmişti. Ancak buna rağmen çalışmasında bir sıkıntı yoktu. Bu durumu ustaya sordum. Çalışmasında bir sıkıntı yok tek kontak çevirmede çalışıyor dedim bana çalışır ancak fazla yakıt yakar dedi. Orjinal denso takalım dedim. Benim bujinin bir tanesini söktü elemanla parçacıya gönderdi. Herhalde bujinin üzerinde bir takım rakamlar varmış dikkat etmedim elemana aynısını getir dedi. Çakma olmasın kesinlikle orjinal denso olsun yoksa almayalım dedim. Bujiler takıldı. Bulunduğum ilde toyota servisi henüz açılmadığı için mecburen sanayiden aldım. Yeni bujileri bir kaç gündür kullanıyorum. Artık orjinal mi değil mi bilemiyorum Tamamıyla güvene dayalı aldım. Yani bujiller yok 80 binde yok 100 binde değişmeli diyen arkadaşlara tavsiyem bujilerini kontrol ettirsinler. Öyle söylendiği gibi 80 bin km gitmiyor.. Birde orjinal denso alınacak yüzde yüz orjinal ürün satan bir yer bilen varsa paylaşsa memnun olurum