Gönderen Konu: ses sistemlerinden anlayan arkadaslar abiler  (Okunma sayısı 1246 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
ses sistemlerinden anlayan arkadaslar abiler
« : Nisan 22, 2009, 13:47:37 »
96 corollama önce yeni bir teyp aldım sonynın vcd oynatabılen falan gri renk güzel birşey. Daha sonrada arka sol hoparlör patlak oldugu için arka tarafa 120 ytl ye 17 cm caplı 170 watt gucunde 2 tane pionerr aldım işin hayal kırıklıgı bundan sonra baslıyor yenı taktırdıgım hoparlorler gercekten cok gucsuz kaldıgını dusnuyorum arabanın orjınal hoparlorlerı patlakken bile daha iyi gibiydi simdi sorum bu öndekı 17 cmlık hoparlorlerı öne taktırabılır mıyız bıldıgım kadarıyla one 13 luk hoparlör takılyıyor ve arkaya daha guclu ne taktırabılırım fıyatı 100 lıra cıvarı bana marka ve çap önerıerınız neler olabılır
96 corolla 1.6 xei & 2009 corolla 1.6 A/T

Toyota Club Türkiye

ses sistemlerinden anlayan arkadaslar abiler
« : Nisan 22, 2009, 13:47:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: ses sistemlerinden anlayan arkadaslar abiler
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2009, 14:13:14 »
bu bilgilerle size yardım etmemiz gerçekten çok zor. teyibin ve hoperlörlerin tam olarak modelini beliritirseniz daha iyi olur bunun dışında 17cm lik hoperlörler ovalmi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2009, 14:21:39 »
Size amplifikatör öneririm :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2009, 15:00:09 »
bu bilgilerle size yardım etmemiz gerçekten çok zor. teyibin ve hoperlörlerin tam olarak modelini beliritirseniz daha iyi olur bunun dışında 17cm lik hoperlörler ovalmi ?

teyp sony cdx-V3800
 hoparlör PİONEER TS-G 1702İ 170 WATT HOPARLÖR

evet oval

sorum şu ön tarafa bu pionerrı taktırabılır mıyım? çunku öndeki orjinal hoparlörler 13 luk dıye bılıyorum

arkaya bu pıonerların yerıne ses kalıtesı ve bası ıyı olan 100 tl cıvarı ne önerırsınız

profesyönel birşey aramıyorum sadece ses bogulmasın bası iyi olsun yeter

96 corolla 1.6 xei & 2009 corolla 1.6 A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2009, 21:10:04 »
TS_G Pioneer in alt serilerinden birisi olduğu için dediğiniz gibi sesi boğuyorsa, Arkaya bir çift oval 6*9 ebatlarında hoparlör alırsanız sorunununuz çözülecektir. Tek dikkat edeceğin kaliteli bir marka olması ve nominal gücünün en az 50 watt olması
geriye bir tek teybinden balans ayarını yapman kalıyor.(Teyp'in hoparlörleri doğru bağlandıysa örnek -10 kadar gidiyorsa
rear (arka) ayarını ön arka hoparlörleri dengeleyecek kadar örnek +4 olabilir sesi arka hoparlörlere vermek).
İyi Orta arası bir 6*9 hoparlörü 150 -250ytl gibi bir fiyata alabilirsin.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***