0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şanzıman açılmadan fiyat vermek zor olur,Antalya'da onarım için en iyi öneriyi Tekin Bozbey bey verebilir.
İlginize çok teşekkür ederim. Geri dönmemin mekanik arızayı büyütmesi hususunda ne düşünüyorsunuz. Aydına dönmem lazım da... Bir de Tekin Bey e nasıl ulaşabilirim?Mesaj Birleştirildi: Ekim 08, 2021, 23:21:46Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum...
Kendi otomobilimin garanti sonrası bakımları Akdeniz sanayi Asil Honda özel servisinde yapıldı, telefonu bende yok, bu şekilde yol almak daha fazla masrafa sebep olabilir, aracı en yakın sanayiye veya yetkili servise götürmek gerek.
Arkadaşlar şehirler arasında yaşadığım ve beni korkutan soruna çözüm bulundu. hepinize teşekkürler. Verdiğiniz numaradan aradığım usta da fikir verdi. Ben çok zorlamadan bazen 4. vitese atmadan Antalyadan döndüm. Senkromec zannettim fiyatları araştırdım. 3500 vs görünce canım sıkıldı. Ama sorun aks contası (keçesi de deniyor terminolojide birlik yok) yağ kaçırıyormuş. Açtığımızda bir bardakdan az fazlayağ çıktı. Sanjımanın yağı sızmış. yağını da yeniledik 1.5 lt kadar aldı. 200 TL civarına sorun cözüldü. Bir tecrübe olarak bilmenizi istedim. Herkese selam ...