Gönderen Konu: Tekrardan merhaba Toyota camiası Auris ile yeniden buradayım.  (Okunma sayısı 602 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Bu foruma 2008 yılında üye olmuştum  96 model Gli aracım ile sanırım forum Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerindeki otomobil guruplarına yönelenler olduğu için pek talep görmüyor neyse aracımı sattıktan sonra bir vw aldım beni çok yordu sattım gittim 2006 corolla e12 ,hb aldım 6 yıl kullandım annemi toprağa koyduk arkasından babamı maddi sebeplerden satmak zorunda kaldım bir fiat Fiorino aldım dizel ocağıma incir ağcının ağ babasını dikti. Neyse fio yu sattım Mercedes w124 alayım falan derken temiz bir auris denk geldi 2012 model benzin lpg 90.000 de onu aldım. Toyota can sanayi yüzü göstermiyor şimdi bu araca paspas bagaj havuzu alıcam hangi marka iyidir kullanan bilen arkadaşlar varsa tavsiyelere açığım. Teşekkür ederim. İyi forumlar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: Tekrardan merhaba Toyota camiası Auris ile yeniden buradayım.
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2021, 23:39:24 »
Hoş geldiniz Tolga bey yeniden.  Forumda öyle sosyal medya platformlarına kayma falan yok, halen aktif.  Yeni aracınız hayırlı olsun.  Paspas ve bagaj havuzu olarak ise ben aracım için Şahler marka aldım, birebir uyumlu, sitelerine bir bakın isterseniz Auris uyumlu var mı diye.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: Tekrardan merhaba Toyota camiası Auris ile yeniden buradayım.
« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2021, 08:06:35 »
Hoş geldiniz Tolga bey yeniden.  Forumda öyle sosyal medya platformlarına kayma falan yok, halen aktif.  Yeni aracınız hayırlı olsun.  Paspas ve bagaj havuzu olarak ise ben aracım için Şahler marka aldım, birebir uyumlu, sitelerine bir bakın isterseniz Auris uyumlu var mı diye.
teşekkür ederim internetten bakıyorum hemen