Auris advance multidrive S araca sahibim bu donanım paketinde ACC var mıdır varsa nasıl aktifleştirebilirim
Yoksa sonradan taktırabilir miyim
Adaptif nası sonradan takılıyor? 2021 Corolla Vision MDSye de takılır mı?
Takılır takılmasına da bide fiyatını duysanız,adaptif CC Toyota Safety Sense ile birlikte çalışabilen bir sistem olduğu için çok maliyetli diye biliyorum,tabi en doğru cevabı Ahmet bey verecektir.
80/90 bin tl maliyet ile tabiki takilir.
Ülkemizde çoğu uzun yolculukta ACC yerine hız limitörü daha kullanışlı, benim anlamadığım CC kullanılan bir araca neden hız limitörü özelliği koymadıkları...
Ahmet Bey Corolla Visiona Dream deki kadranı takabilir miyiz peki?
Ülkemizde çoğu uzun yolculukta ACC yerine hız limitörü daha kullanışlı, benim anlamadığım CC kullanılan bir araca neden hız limitörü özelliği koymadıkları...
Peki hocam tamamen sesli düşünüuyorum flame x pack araca pert bir passion olan aracın ambiyans aydınlatmasını takıp ( kapı panzotları ve gögüste ki plastık parcaları takarak ve yazılımında pasif olan ayarını aktif hale getirerek ( böyle bir durum var mı bılmıyorum) kullanılabılır mı ? tesistatı hazır mı
Peki hocam tamamen sesli düşünüuyorum flame x pack araca pert bir passion olan aracın ambiyans aydınlatmasını takıp ( kapı panzotları ve gögüste ki plastık parcaları takarak ve yazılımında pasif olan ayarını aktif hale getirerek ( böyle bir durum var mı bılmıyorum) kullanılabılır mı ? tesistatı hazır mı
Hiç incelemedim bu konuyu, hiç fikrim yok, denemek lazım.