0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.0 polo'nun 345 bin lira olduğu piyasadır Bu fiyatı gördükten sonra Corolla, Civic ve City bedava gelmeye başladı.Kaynak: http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/polo/2021/yeni-1-0-style-dsg
Çip ve konteyner krizi var, ayrıca enerji maliyetleri artıyor. Bu, dünyayı ilgilendiren kısmı. Bizim şanssızlığımız becerikli ekonomi yönetimi sayesinde bu krizleri 2 veya 3 ile çarparak hissediyor olmamız. Ve değişene kadar da herhangi bir düzelme olmayacak. Daha yüksek fiyatlara hazır olun.
Alakasız. Ben 70'li yılları da yaşadım , zorluk zannettiğiniz şeyler çocuk oyuncağı. Ama serbest özgür seçimler vardı ve hep bir umut vardı, işler bozulunca hükümetler devrilir yenileri kurulurdu. Hayat pahalılığı ve enflasyon vardı evet, ama hükümetler de aynı oranda ücretlere zam yapardı, şimdiki gibi çalışanlar ezilmezdi, hükümetler seçmenden korkardı. Sizin bilmediğiniz demokratik kurumlar ve anlayış vardı, siyasilerin engin hoşgörüsü vardı.Neyse göreceğiniz çok şey var daha, anlatmakla olmaz bu işler, başınıza gelmesi lazım.
Biraz konunun dışına çıkmış olacağız ama beni ekonomik gidişattan daha çok endişelendiren bir durum var.. Ekonomi bir şekilde toplarlanır.. Kısa, orta ve uzun vadeli kalkınma planıları ile ekonomik şartlar iyileşebilir. 10 sene sonra ekonomi rayına oturur.. Kaldı ki biz ilk 1-2 yıl içinde bile bu iyileşmeyi hissedebiliriz.. Ancak çabuk düzelemeyecek, düzelmesi için ciddi eğitim, emek ve süre gerektiren şey ise sosyo-kültürel yozlaşma.. Toplumdaki ahlaki değerler, insanı davranışlar, etik, anane artık adına ne derseniz ciddi bir erozyona uğradı ve bu çürüme ne yazık ki devam ediyor.. Bir nesil böyle yetişti/ yetişmeye devam ediyor..
Toyota da bayide olmayan arabalara zam yapma hususunda adım atmış. Sanırım bayiye araba gelinceye kadar böyle ekleye ekleye güncelleyecekler listeyi, yoksa tek seferde abartılı zam gelecek daha da dikkat çekip nefret ettirtecek. Allah sonumuzu hayır etsin, ne diyelim..1.5 Vision 231.2001.5 Vision Multidrive S 241.0001.5 Dream 253.1001.5 Dream Multidrive S 260.5001.5 Flame 321.4001.5 Flame Multidrive S 333.2501.5 Flame X-Pack Multidrive S 351.3001.5 Passion X-Pack Multidrive S 391.600