0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu an itibariyle çeyizlik beyaz eşyaların içinde yerini aldı bile bunlar.Bizde akılsızı var, belli kurallara uyulursa çok kullanışlı :1- Halılar saçaksız olacak, takılıp kilitleniyor2- Kablo falan olmayacak ortalıkta, gene takılıyor3- Deposu dolu olursa her yere pisliği yayarak dolaşmaya devam ediyor4- Kafasına göre takılıyor, bazı yerleri 3 kere temizliyor, bazı yerlere uğramıyor.Mevcut akıllıların daha da akıllanıp kiri çok olan yerleri de algılayabileni çıkar mutlaka, bekleyip onlardan almak lazım.
Akıl noktasında merak etmeyin. Abd de 10 yıl önce yaygınlaştı. Dyson gibi birçok elektronik ürün moda bize genelde 5 10 sene sonra geliyor.Kameralı modeller başarılı. Tüm evin haritasını çıkaran modeller. Alınacaksa kesinlikle ismi bilinmedik markalardan ve harita özelliği olmayan modellerden uzak durulmalı. Bu işin piri iphone u irobot dur. Hem yazılım hem kendini kanıtlama hem de yedek parça bulunabilirkiği anlamında kesinlikle öneririm. 3.5 senedir bana mısın demiyor irobot 960. Şimdi kendi tozunu kendi atan modelleri geliştirildi daha da iyiler. Ön tekerini çıkarıp milin altına karter tapasının bakır shim den koydum 2 3 mm kadar yükseltti. Hem yüksek halılar hem de saçak konusunda rahatlık oldu.
Yorum sizin
Elektrik faturası yüksek gelmesin diye elektrikle şarj olan robottan uzak duruyorlardır.
Hiç süpürge çalıştırmadan paspas yapmak zahmetli. Minik parça çok oluyor. Süpürgeler en az 900w. Eskiler 2000w civarı. Çok elektrik yakıyor. Robot süpürgeler ise 40w. Evde büyük süpürgeyi açmaktansa akıllı açıyorum. Yetiyor. Eğer kendi paspası yetmezse biz yapıyoruz. Sen bunları nereden biliyorsun diye sormanızı istemem