Gönderen Konu: Win 7'den Win 10'a Yükseltme  (Okunma sayısı 2690 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Win 7'den Win 10'a Yükseltme
« Yanıtla #20 : Ekim 10, 2021, 12:12:28 »
win11 için önce win10 sahip olmanız gerek sizin makine için. ben bir laptopa win11 yukledim ve test ediyorum şimdilik bir sorun yok. ama kararlı sürümü beklemek daha iyi standart kullanıcı için
Katılıyorum Sedat Bey, geliştirmelerin ne getirdiğinin yanında, ne götürdüğüne de bakmak gerek (genelde işin bu yönü de oluyor, hatta hatırladığım kadarı ile bazı program yazıcıların bunu yaptıkları kanıtlandı ve cezai işlemlere de maruz kaldılar).

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 10, 2021, 12:12:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 11, 2021, 19:52:04 »
win10 artık çok kararlı ve sorunsuz bir sistem ve standart donanımlı bir çok cihazda çalıştırılabilir, win11 ise şu ana kadar gördüğüm bir kaç task haricinde pek sorunlu değil bazı pencere geçişlerinde takılma oluyor ama düzelir, win11 temelde sistem güvenliği ve yakın zamanda tamamen sanal makinelere yönelik geçiş için geliştirilen bir ana sürüm, kısaca yakında sadece bir internete girecek cihaza ihtiyaç duyacağız tüm yazılım ve verimiz bulutta olacak ve dünyanın her yerinden ulaşıp kullanacağız, win11 kurulum açısından ek bazı güvenlikler barındırıyor ve kullanılan cihaz içinde en azından sistem kurulumu için bazı ek disk bölümleri istiyor, bunu karşılayamayan eski donanımlı cihazlar win11 de sıkıntı yaşayacak, ama win10 da  bu yok kurun çalıştırın ama ssd olursa gerçek verimi almanız daha sağlıklı olur
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #22 : Ekim 13, 2021, 18:32:36 »
Bu bilgiler hem özelde, hem genelde çok faydalı Sedat Bey. Belirttiğiniz değişim, Dos'tan (dır, c: vs.) windows ve mouse'a geçişe benzer.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 14, 2021, 17:52:41 »
Bu bilgiler hem özelde, hem genelde çok faydalı Sedat Bey. Belirttiğiniz değişim, Dos'tan (dır, c: vs.) windows ve mouse'a geçişe benzer.

valla yazılım kısmında ben fortran ve cobol da kaldım donanım mecburen devam ediyor çünkü gelişmeler tam gaz :)
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #24 : Ekim 14, 2021, 18:31:49 »
valla yazılım kısmında ben fortran ve cobol da kaldım donanım mecburen devam ediyor çünkü gelişmeler tam gaz :)
Takdir ettim Sedat Bey, çok eskiden şu mühendislik hesap makinelerini bir kaç şey için programlanmaya çalışıldığını hatırlarım. Artık hemen her alanda mühendislik ticareti değil, ticaret mühendisliği yönetiyor gibi.