0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Temiz kurulum yapılacak Osman, C'de bir şey kalmayacak, driverler vs. sonra yüklenir tekrar artık. Yüklemede pc'nin altındaki anahtarı isteyecek mi acaba.Sistemde 32bit görünüyormuş mevcut ama 64 biti destekler diye düşünüyorum, İntel 480M işlemci. İndirilen Win 10 6 home single language 64 bit. Bir de Win 10 varmış indirme programında görünen alternatifte, Home ya da Pro ibaresi yok.
Selam, Eskiden Win7'den direk yükseltebilmişti herkes güncelleme yapar gibi. Bir tanıdığımın diz üstü bilgisayarında Win7 Ultimate yüklüymüş. Ancak orijinalinde Win7 Home Basic varmış ve Pc altında bu ürünün anahtarı mevcutmuş. Win10'a yükseltince yine Home versiyonu daha mantıklı olur sanırım. Bu durumda ücretsiz yükseltme için nasıl bir yol izlenmeli ya da nelere dikkat edilmeli?
bence yükseltmeyin, win 7 işletim sistemi kullanan bir pc win 10 da rahat çalışamayacaktır, yani kasılır pc nin ram ve işelmcisi yeterli gelmeyebilir, tecrübeyle sabitir.
Dediğiniz olay ram ve işlemciden ziyade hdd kaynaklı oluyor genelde. Windows 10 hdd sevmiyor pek ssd seviyor. Orjinal Windows 10 ile gelen laptopum (4gb ram amd a6 işlemci) hdd ve Windows 10 ile berbat performans gösteriyordu. Defalarca formatladım temiz kurulum yaptım Windows 10'daki gereksiz bütün özellikleri kapattım falan ama bi türlü pcden randıman alamadım. En sonunda 240gb bir ssd alıp temiz kurulum yaptım. Aradaki farkı anlatamam. Artık bana gelen pc sorularında direk ssd olup olmadığına bakıyorum üründe.
win7 yerine win10 kurulur sıkıntı yok, sadece 4ram altına çalışmaz tabi işlemcinizde çok eski olmamalı
İşlemci i5, ram 4gb olması lazım, yine sorarım Sedat Bey.
yok çalışır bu durumda ama pro yükleme bence gerekte yok
Ben cift cekirdek p8600 islemciye yukledim win 10 proyu. Gayette guzel kullaniyorum 4 gb ram var ve ssd yukledim.