0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sadece davlumbazlari mi yapacaklar? ( ic tarafa mi teker tarafina mi).Bu islemin saglayacagi yalitim o paraya degecek mi?
Sadece ön iki teker ise çok çok çok fazla, arkanıza bakmadan uzaklaşın. Bitüself'i ben de kullandım aracımda 10mt x 30cm boyutundaki paketi 175-200₺ civarı şuan. Emin olun kendinizin yapabileceği kadar basit bir işlem. İlaveten; kapalı hücre ses yalıtım 1mt² 4mm kapalı hücre ses yalıtım süngeri de 75-125₺ bandında max. Size en fazla 3mt² yeterli.
Valla abi elinden gelmiyorsa yapacak birşey yok pamuk eller cebe olacak.
Gerçekten zor değil ve tekeri sökmenize gerek yok, 4-5 klip çıkarıp davlumbazı çıkaracaksınız ve temizleyip önce bitüself sonra da kapalı hücre süngeri falçata ile kesip yapıştıracaksınız. İzmirdeyseniz yardımcı olayım.
bunu davlumbaza mi yapistiriyoruz arac govdesine mi?
Davlumbaza yalıtım koyunca elinize ne geçecek ? Yol sesini kesmesini beklemeyin. Bir miktar fark yapacak ama verdiğiniz paraya değer mi tartışılır.
uzun yolda ki uğultuyu azaltacağını umuyorum.diğer taraftan zaten o paralara yaptırmam o yüzden sordum yönlendirme yapabileceğiniz yer varmı diye.
Kendiniz yapabilirsiniz CTK nın yalıtım malzemelerini alabilirsiniz. Bu konuda sorun olacağını sanmıyorum. Sorun aracın zaten yalıtım yapıştıracağınız yerlerinde fabrikasyon yalıtımının olması. daha iyisini istiyorsanız örneğin CTK firmasının en sert ürünü dominatör kullanmanız lazım ve aracın yalıtımlarını sökmeniz gerek. Bu kadar uğraş ve paraya yine de değmez. Pütürdür , poliüretandır fark etmez. tekerden gelen sesleri kesseniz bile başka yerlerden bu sesleri alacaksınız. Uğultu yapmaması için taban ve bagaj kısmı çok önemli , yalıtım malzemesi yok çünkü oralarda.. Bukadar kesin nereden konuşuyorsun dersen ben yaptım arabanın her köşesine de oradan biliyorum ..
Arka bagaj icine yapsak fark eder mi?
.
Facebook gibi kullanmak yerine yukarıda sağda "Haberdar et" butonuna tıklayıp güncellemeleri alabilirsiniz. Tıklamak zor geliyorsa nokta yerine yorumda bulunabilirdiniz.