0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar. Dün yolda giderken corolla vision mds aracım birden stop etti. O 3-5 saniyede aklıma şanzımanla ilgili milyon tane fikir gelmiş olsa da gözüm tüp göstergesine takıldı ve muhteşem son. Bilmem kaç kilometredir aracıma benzinde biliyormuşum lpg'de zannederek. )) Artık benzin ışığı yanmasına alışmış bir toyotacı olarak burdan emeği geçen tüm mühendislere teşekkürü bir borç bilirim, 2019 aracıma çarşının ortasında benzin koydurttunuz bana. Sağolun, varolun.
Valla toyota mühendisleri arabayı benzinli üretmiş ışığıda koymuş, Lpg olayını sizin takip etmeniz gerekmez mi? Ayrıca bu durum sadece toyotaya has olan bir durum değil, yol bilgisayarında menzil gösteren her araçta benzin göstergesi düşüyor. Ama şöyle birşey var benzin deposunun yarıdan fazlası dolu olursa ışık yanmıyor benim aracımda.(Aracım 2011 CRV)Ek bilgi : Eğer aracınızda benzin biterse LPGde çalıştırmanız mümkün. LPG düğmesine basılı tutarak marş yaptığınızda araç direk LPGde çalışacaktır. Haliyle biraz geç marş alacaktır. Ama yolda benzin doldurmaktan iyidir Uyarı! : Sürekli bu işlemin yapılması aracın sağlığı açısından iyi değil. İ
5 litrelik su şişesinde taşıdım valla. O yasağı dinleyen benzinliğe de rast gelmedim daha.Edit: imla.
Siz yinede dillendirmeyin bu memlekette beyana dayalı geriye dönük işlem yapılıyor unutmayın,Mazallah bir gören duyan canı sıkılan olur neme lazım.