Merhaba herkese, bugün kaysrideki nurettin ustaya gittim. Bilgisayardan baktı ve Clutch Position Control Error arızası verdi. Araba arada sırada kendini boşa atıyordu. Bugün hiç yapmadı dedim ve kapını önüne geldim park ettim aynı hata ile karşılaştım. Aktüvatör değişmesini ve onun üstünde bir motor daha varmış onların değişmesi gerektiğini söyledi başka bir servise gittiğimizde baskı balata set değişmesi gerektiğini ve 4k masraf çıkar demişlerdi. Fakatnurettin usta baskı balatada sorun olmadığını fakat bitmek üzere olduğunu söyledi beraber yola çıktık gazı kökledi sanki arkadan birisi tutuyormuş gibi oluyor. Fikriniz nedir size danışmak istedim.
Not: Baskı balatayı biz alacakmışız kendini takacakmış nerden alabiliriz kayseride?
Baskı balata da sorun olmadığı ama bitmek üzere olduğu nasıl çelişkili bir cevap,
Baskı balatanın bitmesi sorunun işareti zaten,parça konusunda yetkili servisten başka yerden malzeme almayın çünkü piyasadaki ürünlerin hepsi 101 kasa balatası (elinde önceden kalan varsa ayrı) yine ufuk beylerede sorun varsa gözü kapalı alabilirsiniz.
Tem özel servis iletişim;
02122851093
05434013565 WhatsApp hattı.
Mesaj Birleştirildi: Ağustos 30, 2021, 16:52:51
Araç bağırıyor ama gitmiyorsa baskı balata bitmiş demektir.