Gönderen Konu: Corolla 1.6 Elegant P0810 Sorunu  (Okunma sayısı 1279 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Youtube
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '08
  • 2 kere teşekkür edildi
Corolla 1.6 Elegant P0810 Sorunu
« : Ağustos 30, 2021, 15:44:51 »
Merhaba herkese, bugün kaysrideki nurettin ustaya gittim. Bilgisayardan baktı ve Clutch Position Control Error arızası verdi. Araba arada sırada kendini boşa atıyordu. Bugün hiç yapmadı dedim ve kapını önüne geldim park ettim aynı hata ile karşılaştım. Aktüvatör değişmesini ve onun üstünde bir motor daha varmış onların değişmesi gerektiğini söyledi başka bir servise gittiğimizde baskı balata set değişmesi gerektiğini ve 4k masraf çıkar demişlerdi. Fakatnurettin usta baskı balatada sorun olmadığını fakat bitmek üzere olduğunu söyledi beraber yola çıktık gazı kökledi sanki arkadan birisi tutuyormuş gibi oluyor. Fikriniz nedir size danışmak istedim.

Not: Baskı balatayı biz alacakmışız kendini takacakmış nerden alabiliriz kayseride?
T.ss

Toyota Club Türkiye

Corolla 1.6 Elegant P0810 Sorunu
« : Ağustos 30, 2021, 15:44:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 1.6 Elegant P0810 Sorunu
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2021, 16:52:11 »
Merhaba herkese, bugün kaysrideki nurettin ustaya gittim. Bilgisayardan baktı ve Clutch Position Control Error arızası verdi. Araba arada sırada kendini boşa atıyordu. Bugün hiç yapmadı dedim ve kapını önüne geldim park ettim aynı hata ile karşılaştım. Aktüvatör değişmesini ve onun üstünde bir motor daha varmış onların değişmesi gerektiğini söyledi başka bir servise gittiğimizde baskı balata set değişmesi gerektiğini ve 4k masraf çıkar demişlerdi. Fakatnurettin usta baskı balatada sorun olmadığını fakat bitmek üzere olduğunu söyledi beraber yola çıktık gazı kökledi sanki arkadan birisi tutuyormuş gibi oluyor. Fikriniz nedir size danışmak istedim.

Not: Baskı balatayı biz alacakmışız kendini takacakmış nerden alabiliriz kayseride?
Baskı balata da sorun olmadığı ama bitmek üzere olduğu nasıl çelişkili bir cevap,
Baskı balatanın bitmesi sorunun işareti zaten,parça konusunda yetkili servisten başka yerden malzeme almayın çünkü piyasadaki ürünlerin hepsi 101 kasa balatası (elinde önceden kalan varsa ayrı) yine ufuk beylerede sorun varsa gözü kapalı alabilirsiniz.
Tem özel servis iletişim;
02122851093
05434013565 WhatsApp hattı.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 30, 2021, 16:52:51
Araç bağırıyor ama gitmiyorsa baskı balata bitmiş demektir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Youtube
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '08
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 31, 2021, 15:02:52 »
Evet usta bindi denedi sürdü gaza bastı gaz sonda iken araç bağırıyor ama yavaş hızlanıyor. Baskı balatayı siz alacaksınız dedi biz takarız dedi. Özel servise gittik kayseri güçlü otomotiv nurettin usta bu araç stop etme sorunu ise aktüvatör den dolayı küçük bir motor arabayı boşa atıyormuş 3bin civarı bir fiyat çıkar dedi hepsi beraber.
T.ss

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 04, 2021, 17:13:43 »