Gönderen Konu: Tavan Döşeme yenilemek için tadilat ve çıkma parça seçeneği?  (Okunma sayısı 916 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 195000
  • Model Yılı: '05
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Merhabalar,
Aracın tavan döşemesi için yenileme yapan yerler vardı, hatta forumda bazı arkadaşların kendileri bu işlemi yapıp detaylı olarak anlattıkları konular mevcuttu. Bir arkadaşım bana çıkma tavan döşemesinden bahsetti ama tavan döşemesinin onarımı için bu seçenekler arasında kaldım.

Acaba sarkan bir tavan döşemesi için döşemeyi yeniden yaptırma (veya kendin yapma) veya temiz çıkma döşeme bulma seçeneklerinden birini kullanan arkadaşlar varsa maliyet ve yer konusunda bilgi paylaşabilirler mi? Ankara için sanırım çıkma parça Yıldız Sanayi ve Hurdacılar Sitesinde mevcut ama işe yarar çıkma tavan da bulunabilir mi emin değilim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Tavan Döşeme yenilemek için tadilat ve çıkma parça seçeneği?
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2021, 20:01:38 »
Çıkmaya bakmayın eninde sonunda kısa,orta veya yakın zamanda oda aynısı olacaktır,işini düzgün yapan referansı düzgün bir işletmede yenileyin uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 195000
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: Tavan Döşeme yenilemek için tadilat ve çıkma parça seçeneği?
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2021, 21:35:31 »
Çıkmaya bakmayın eninde sonunda kısa,orta veya yakın zamanda oda aynısı olacaktır,işini düzgün yapan referansı düzgün bir işletmede yenileyin uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.

Çıkma alınsa da sanki fiyat olarak çok uyguna gelmeyecek gibi. Ben biraz da orijinal görüntü olması açısından çıkma olayını düşündüm ama belli bir süre sonra onun da döşemesi yeni gibi olmayacak, döşemeci bulup yaptırmak daha sağlıklı gibi görünüyor. Ya da arada çok fark olursa kendim yapmayı düşünebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 77000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Eğer işin ehli biryer bulamayan varsa bu işlemi kendiniz yapın, 2 sene önce kendim yaptım. Hatta üzeri bez ile kaplı trim parçalarını yıkadım kuruttum tertemiz oldu.  Sonra kapı iç kumaşı kabardı, aradım deri yapamayız dediler onu da kendim yaptım deri ile. Orta kolçağı da deri ile kapladım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
Merhabalar,
Aracın tavan döşemesi için yenileme yapan yerler vardı, hatta forumda bazı arkadaşların kendileri bu işlemi yapıp detaylı olarak anlattıkları konular mevcuttu. Bir arkadaşım bana çıkma tavan döşemesinden bahsetti ama tavan döşemesinin onarımı için bu seçenekler arasında kaldım.

Acaba sarkan bir tavan döşemesi için döşemeyi yeniden yaptırma (veya kendin yapma) veya temiz çıkma döşeme bulma seçeneklerinden birini kullanan arkadaşlar varsa maliyet ve yer konusunda bilgi paylaşabilirler mi? Ankara için sanırım çıkma parça Yıldız Sanayi ve Hurdacılar Sitesinde mevcut ama işe yarar çıkma tavan da bulunabilir mi emin değilim.

Çıkmaya hiç yanaşmayın. 6 ay sonra sarkmaya başlar. İyi bir döşemeciyle bu işi halledersiniz. Ankara'da Hurdacılar sitesinde zaten orijinaline yakın fiyata alırsınız ve nasıl istiflendiklerini görseniz direkt vazgeçersiniz.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN