0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç uzun yolda giderken stop etti daha sonrada çalıştığındada stop etti ve yarım gazda sallantıda çalışıyor. Ve ses geliyor alttan. Tamirci baktı motor yapılacak diyor yatak sarmış diyor. Bu işin içinden nasıl çıka bilirim bilgisi olan varmı? 1999 3.0 v6 450.000 km
İzmirde ikamet ediyorum. Şuan 2. Ustaya göstericem ptesi bi usta daha bakıcak. Kazakistanlı bi eleman (usta bu araçta kronik hastalık diyor)
Maliyet konusunda tahmini olan varmı? Birde parçada sorun yaşıyacakmıyım ?
Maliyet konusunda motor açılmadan rakam verilemez,en gerçekçi rakamları forum sponsorumuz tem oto'dan alabilirsiniz,orijinal yedek parça ve fiyatları olarak.tem oto 0543 40135 65-Oğuz oto 0232 486 84 56
Sanırım Oğuzoto için çok misyon yüklenmiş forum olarak.! Aradığımda hanfendi bizim yapamıcağımız motor yok dedi. Ben ısrarla v6 motor aracı çekiciye getirmeyim direk baksınlar motora bi dedim. Yoğunlar gelemezler dedi bende o zaman motorun resmini göndereyim görsünler dedim tamam dedi. 1 gün boyunca haber bekledim tekrar aramamda tamam göstericem dedi. Daha sonra bana şöyle bi dönüş oldu. “ Ustalarla konuştum bu ara işler çok yagun vakit ayıramayız diyorlar kusura bakmayın.“ bana zaman sormadılar yada bi kaç gün kalır,1 hafta kalır yada 1 ay kalır o zmn bakarız da demediler. Direk vakit ayıramayız dediler. Yorum sizin.