Gönderen Konu: C-HR EVR 5562X  (Okunma sayısı 534 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 1 kere teşekkür edildi
C-HR EVR 5562X
« : Ağustos 17, 2021, 14:07:36 »
C-hr aracıma Necvox'un Evr 5562x (evervox marka) multimedya ekranını aldım.
Araç 1.2 turbo,orjinal ekran Fujitsu üretimi Touch2+go sistemiydi. (navi kutusu ayrı)

Ürün birebir oturdu.yaklaşık 15dk sürdü takılması.igo programı ile geliyor.haritayı ise servis atıyor.Ses kalitesi orjinal ekrana göre daha iyi.
Ben igo'yu silip Sygic yükledim.Android Auto,Google Maps ve istediğiniz programlar sorunsuz yüklenip çalışıyor.

Lakin canbus ayarları uğraştırdı.Onu hala tam çözemedim.
MCU seçeneklerinde;
RCZ -> Toyota -> C-HR -> elektric mevcut.lakin benzinli araçta ses birinci seviyede çok yüksek ve arttırsan bile aynı seviyede kalıyor
ZH -> TOYOTA -> ALL -> ALL servisin ve Necvox servisin maille seçmenizi istediği,lakin ekranda klima bildirimi gelip duruyor,çalışsa da çalışmasa da.
RZC -> Toyota -> ALL -> RZC (L)  benim şu an denediğim seçenek, sağ direksiyon ses kontrolü çalışmıyor,ama onun dışında problemi yok.
kısacası olması gerekeni henüz bulamadım.

Carplay var dediler almadan önce.Ekran Zlink,easyconnect gibi uygulamalarla geliyor.Lakin onda da henüz bir gelişme kaydedemedim.Servis necvox marka dongle (carplay adaptörü) verdi,o da sürekli bağlantıyı kaybediyor.Direkt olarak usb girişine telefon bağlandığında sıkıntı yok.stabil.

farklı sorusu olanları yanıtlarım

Toyota Club Türkiye

C-HR EVR 5562X
« : Ağustos 17, 2021, 14:07:36 »