0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi akşamlar arkadaşlar. 2003 model Toyota otomatik aracımla Cuma günü Hatay merkeze giderken, belen merkezde yoğun bir trafik vardı.arabanın hafiften harareti yükseldi ama aşırı değil, yinede gıcıklandım çünkü Toyota kolay kolay hararet yapmaz, ibre ortada çakılı kalır. Zaten ondan sonra Antakya ve Harbiye'ye gidene ve tekrardan Ceyhan'a gelene kadar milim oynamadı. bilenler bilir özellikle Ümit Bey oraları iyi bilir Belen yokuşunda bu yükselme normalmi? Ustama göre bu sıcaklarda ve trafikli bir yokuşta bu durum normalmiş.. sizin de yorumlsrınızı bekliyorum..
Ümit Bey havalimanında mısınız?
Termostat aracı aldığım 2017 den beri değişmedim, antifrizi 3 ay önce değiştim, radyatör kapağında kaçak falan yok basıncı bilemiyorum, normal şehiriçi trafiğinde veya uzun yolda giderken hiçbir problem yok.yokuşlu yolda ve yoğun trafikteyken yaşadım bu problemi devirdaimle ilgili birşey olabilir mi, Yada bizim fan 2 devirli de 2. devir çalışmıyo olabilirmi .. Hangi adımları atmam gerek sırasıyla eğer bir problem var diyorsanız...
Şanzıman yağını sizden alarak değiştim daha 20 bin ancak olmuştur.
Yalnız tarih 2019 Haziran ayı, yani 3 yıl olmuş otomatik şanzımanda yağın tamamının değiştirilemediğini ve öncesindeki değişim periyodunu göz önünde bulundurursanız daha doğru olur.
2021 deyiz 2 yıl olmuş Haziran ayında. yıl olarak kaç yılda bir değişelim şanzıman yağını? Zamanı geldiyse onu da listeye ekleyin ozmn Ufuk Bey. Şeytan diyor ki bin arabaya git İstanbul a TEM otoya genel bir bakım yaptır için rahat etsin..
Özür dilerim haklısınız 2 yıl uzun bir süreç değil ama önceki değişim periyodlarını da göz önünde bulundurmalısınız.
Rica ederim. Benden önceki geçmişini bilmiyorum. bizim değişimde al tapa açıldı boşaldığı kadar yeni yağ koyuldu. Aynı şekilde mi yapayım yoksa başka bir değişim şekli önerirmisiniz. Yağında fiyatını atarsanız onuda değiştireyim içim rahat olsun.
Periyodik değişim şekli tapadan boşalt, kontrol çubuğundan doldur şeklinde zaten, farklı bir şekli şanzıman karterini sökmeniz gerekir.Fiyat ve stok bilgisi için mail ile iletişim kurun lütfen.
sizden daha önce aldığım yağ eneostu şuan sattığınız motul. Tamamen boşalmadığı için bu durumda başka markaların karışımı bir sorun oluşturmaz değilmi..