0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında bu soruyu sorma amaçlarımdan biri farlar kapaklı oldugu icin yazın sıcak havada uzun süreli kullanımlarda fanlı olan ledler mi yoksa yapraklı olan ledler mi soğutma açısından daha uygun olur. Ayrica fan olan ledlerde ses problemi olabilecegini de okumuştum daha önce. O yüzden led farlarda uzun süreli kullanımda tecrübesi olanlardan fikir edinmek istedim.
Şu an kullandığım hlgx 360 derece ledler fanlı ve hafifte olsa içeriye fan sesi geliyor fakat aydınlatması gayet iyi.Bundan önce kullandığım philips ledler sizinde yazdığınız gibi alimunyum soğutmalı (arkası yapraklı) ledlerdi tahmini 1.5 sene kullandım ve arkadaki kapaktan yanada problem yaşamadım.Kapaga kafanızı takmayın nerdeyse 4 sene philips 4300 k xenon kullandım xenonlar aşırı ısı üretiyor problem olsaydı zaten bunlarda olurdu.Hanğisini kullanırsanız kullanın problem yaşayacağınızı zannetmiyorum zira ben 2014 senesinden beri bu aracı kullanıyorum ve çeşitli ampüller kullandım problem yaşamadım.
Merhaba,Benim araçta kısalarda xenon,uzunlarda LED ampul var uzunlar zaten sadece selektör amaçlı kullanıyorum.Cavit beyin dediği gibi xenon ampuller biraz fazla ısı üretiyor ancak 2014 yılından beri kullanımda sorun yok.Bu araçlarda esas ısı problemi gündüz farlarından dolayı oluşuyor,değiştirmediyseniz öncelikle gündüz falarını LED ile değiştirmenizi öneririm.Hem görünüm hemde görüşebilme açısından rahat edersiniz.Edit : sanırım you tube dan siz sormuştunuz farlarla ilgili soruyu bana.Selamlar
Ben direnç ile led ampulleri kendim bağladım fakat bir problem var. Gunduz ledleri açıkken yani parkları yaktığımda sol taraf led yanıyor sağ yanmıyor, farlari açtığımda da sağ led yanıyor sol yanmiyor. Bu neden olur. Direnç renklerini doğru bağladım.
Samet bey hangi ledleri kullandınız aldığınız ledlerin linkini atarmısınız.
vay canına adam direnclere bile 49 TL yazmış.Fiyatlar uçmuş gitmiş