Gönderen Konu: Yedek Parçacı Tavsiye (İvedik Organize Sanayi & Şaşmaz)  (Okunma sayısı 2947 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 195000
  • Model Yılı: '05
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Merhabalar,
Forumdaki Üstadlar İstanbul için TEM Oto yu öneriyor orası tamam ama acil bir anda kargoyu bekleme şansım olmadığı durumlarda Ankara için İvedik Organize Sanayi ve Şaşmaz'da uygun fiyatlı ve güvenilir Yedek Parça firmaları var mı acaba önerebileceğiniz? Şu an için özellikle de İvedik Organize Sanayi de olması önceliğim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: Yedek Parçacı Tavsiye (İvedik Organize Sanayi & Şaşmaz)
« Yanıtla #1 : Ağustos 16, 2021, 16:05:11 »
Şaşmaz ve ivedik sanayi sitesi maalesef Türkiye'nin sahte/taklit ürün merkezi gibi, sosyal medyada gruplarda önerilen satıcılarda benim incelediklerimin hemen hepsi sahte/taklit ürün satıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 16, 2021, 17:42:26 »
Merhabalar,
Forumdaki Üstadlar İstanbul için TEM Oto yu öneriyor orası tamam ama acil bir anda kargoyu bekleme şansım olmadığı durumlarda Ankara için İvedik Organize Sanayi ve Şaşmaz'da uygun fiyatlı ve güvenilir Yedek Parça firmaları var mı acaba önerebileceğiniz? Şu an için özellikle de İvedik Organize Sanayi de olması önceliğim.

Ankara da Toyota sahibi olarak size parça konusunda tavsiyem Ya İstanbul TEM Oto yada Ankara  Yetiki Servis. Usta tavsiyesinde bulunabilirim ancak siz siz olun Kargoyu bekleyin. Kazancınız kaybınızı katlar. ;)
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2021, 21:05:12 »
Cevabınız için teşekkürler. Bu durumda bi bakıp TEM Oto opsiyonunu denemeye çalışırım ama durumum gereği bu pek mümkün değil gibi o nedenle Ankara seçeneğini zorluyorum.

Koskoca Ankara'da en az 1-2 tane de olsa güvenilir yer vardır diye düşünüyorum, her ne kadar piyasada güvenilir ve işini doğru dürüst yapan firma çok az olsa da hiç yok değil. Bu konuda önerileri olan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2021, 22:14:24 »
Merhabalar,
Gerekirse o aracı 1 hafta yatarda bekletirim yinede tem oto haricinde aracıma malzeme almam artık,sizden daha uzakta yaşıyorum bana 2 günde geliyor kargo,hemde iki aktarma merkezi geçiyor Ankara'ya 1 gün bile sürmez saat 16 dan önce verilen siparişler aynı gün kargoya verilir ve ertesi gün sabah ilgili kargonun dağıtım merkezine inmiş olur daha hızlı işlem yapmak için direk dağıtım yerinden teslim alabilirsiniz.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 16, 2021, 22:17:10
Ayriyeten zamanında form üyemiz arkadaşlardan biri sırf ucuz satıyor diye Ankara'dan debriyaj seti aldı 1 ay sürmesi balata kokusu gelmeye başladı.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2021, 09:48:26 »
Cevabınız için teşekkürler. Bu durumda bi bakıp TEM Oto opsiyonunu denemeye çalışırım ama durumum gereği bu pek mümkün değil gibi o nedenle Ankara seçeneğini zorluyorum.

Koskoca Ankara'da en az 1-2 tane de olsa güvenilir yer vardır diye düşünüyorum, her ne kadar piyasada güvenilir ve işini doğru dürüst yapan firma çok az olsa da hiç yok değil. Bu konuda önerileri olan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim.

Üstadım,
Ben aracıma motor kulağı (takozu) hariç hiç parça almak zorunda kalmadım şimdiye kadar. Fren balatası, filtre gibi ıvır zıvır parçalar için zaten sorun yok. Orijinali her yerde var Şaşmaz da. Motor takozunu da TEM OTO dan getirmiştim zaten. Bir gün önce sipariş verdim Ertesi gün saat 2 gibi elime geçti ve taktırdım. Ama eğer bana Ankara da yedek parçaçı lazım diyorsanız Şaşmaz da Dörtnal Toyota Özel Servisi var. Onarım konusunda gayet iyiler. Orada Sadık veya Ogün Usta adlı şahıslara sorun derim naçizane tavsiyem. Elbette bildikleri güvenilir ve sürekli çalıştıkları yedek parçacılar vardır.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 17, 2021, 14:01:20 »
Üstadım,
Ben aracıma motor kulağı (takozu) hariç hiç parça almak zorunda kalmadım şimdiye kadar. Fren balatası, filtre gibi ıvır zıvır parçalar için zaten sorun yok. Orijinali her yerde var Şaşmaz da. Motor takozunu da TEM OTO dan getirmiştim zaten. Bir gün önce sipariş verdim Ertesi gün saat 2 gibi elime geçti ve taktırdım. Ama eğer bana Ankara da yedek parçaçı lazım diyorsanız Şaşmaz da Dörtnal Toyota Özel Servisi var. Onarım konusunda gayet iyiler. Orada Sadık veya Ogün Usta adlı şahıslara sorun derim naçizane tavsiyem. Elbette bildikleri güvenilir ve sürekli çalıştıkları yedek parçacılar vardır.

Çok teşekkür ederim,
Dörtnal ı biliyorum evet güvenilir bir yer. Önerilerinizi dikkate alıp ona göre hareket ederim  :tamam: