0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, Forumdaki Üstadlar İstanbul için TEM Oto yu öneriyor orası tamam ama acil bir anda kargoyu bekleme şansım olmadığı durumlarda Ankara için İvedik Organize Sanayi ve Şaşmaz'da uygun fiyatlı ve güvenilir Yedek Parça firmaları var mı acaba önerebileceğiniz? Şu an için özellikle de İvedik Organize Sanayi de olması önceliğim.
Cevabınız için teşekkürler. Bu durumda bi bakıp TEM Oto opsiyonunu denemeye çalışırım ama durumum gereği bu pek mümkün değil gibi o nedenle Ankara seçeneğini zorluyorum. Koskoca Ankara'da en az 1-2 tane de olsa güvenilir yer vardır diye düşünüyorum, her ne kadar piyasada güvenilir ve işini doğru dürüst yapan firma çok az olsa da hiç yok değil. Bu konuda önerileri olan arkadaşların tavsiyelerini alabilirim.
Üstadım,Ben aracıma motor kulağı (takozu) hariç hiç parça almak zorunda kalmadım şimdiye kadar. Fren balatası, filtre gibi ıvır zıvır parçalar için zaten sorun yok. Orijinali her yerde var Şaşmaz da. Motor takozunu da TEM OTO dan getirmiştim zaten. Bir gün önce sipariş verdim Ertesi gün saat 2 gibi elime geçti ve taktırdım. Ama eğer bana Ankara da yedek parçaçı lazım diyorsanız Şaşmaz da Dörtnal Toyota Özel Servisi var. Onarım konusunda gayet iyiler. Orada Sadık veya Ogün Usta adlı şahıslara sorun derim naçizane tavsiyem. Elbette bildikleri güvenilir ve sürekli çalıştıkları yedek parçacılar vardır.