Gönderen Konu: 2011 Yaris Dizel Yarı Otomatik  (Okunma sayısı 539 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
2011 Yaris Dizel Yarı Otomatik
« : Ağustos 15, 2021, 16:53:59 »
Öncelikle Tüm forum dostlarımıza Merhabalar hayırlı pazarlar

Ben aracım için kontrollerin yapılmasını istiyorum ve şanzıman yağını değiştirmek istiyorum İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum buna göre
Bana tavsiye edilecek servis ve usta konusunda deneyimlerine göre tavsiyede bulunacak kimse olur mu
Önümüzde ki hafta sonu şehir dışı yol yapacağım aklımda soru işareti kalmasın istiyorum
Yakın zaman da şanzıman yağı değişimi için istenen fiyatlar nedir bilgi veren dostlarıma şimdiden teşekkür ederim

Toyota Club Türkiye

2011 Yaris Dizel Yarı Otomatik
« : Ağustos 15, 2021, 16:53:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Yaris Dizel Yarı Otomatik
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2021, 17:10:47 »
İstanbul için tek önerimiz tem servis olur,illaki yakın olsun demeyin gidince ne kadar kaliteli bir yer olduğunu siz kendiniz geri bildirim olarak burada yazarsınız,çalışanlar ve servis sahibi ufuk sönmez bey Toyota konusunda yetkili servisten daha bilgili dir,yedek parça hizmetleri de bulunmaktadır,aracınız en doğru işlemi görür,
Fiyat konusu kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterir,hak verirsiniz ki hergün fiyatların değiştiği bir piyasada hiçbir şey yerinde aynı kalmıyor.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 15, 2021, 17:11:28
Form içi arama yaparak işletme hakkındaki tecrübeleri ve yazılan yorumları okuyabilirsiniz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.