Gönderen Konu: çift yönlü klma sonradan takılabilir mi?  (Okunma sayısı 1976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 141000
  • Model Yılı: '03
  • 111 kere teşekkür edildi
Ynt: çift yönlü klma sonradan takılabilir mi?
« Yanıtla #20 : Ağustos 14, 2021, 19:58:05 »
Bahsettiğiniz araç E12 corolla, yaşına göre tuşların yıpranması çok normal, uzun yola manuel klimalı araç ile çıksaydınız emin olun fikriniz değişirdi. 2020 model linea şirket aracı kullanıyorum ve lanet olası manuel klima yüzünden ya çok soğuk ya da sıcaklıyoruz. Uzun yolda tam bir ızdırap. Dijitalde ise 23'e alıp uzun yolda dahi tekrar dokunmama gerek kalmaz. Konfor ve kullanışlılık sonuna kadar var.
daha rahat onda zaten hemfikiriz. Önde daha önce Peugeot 206 vardı manuel klimalı, tamamen soğuttuktan sonra ayarını yapıyordum sorun çıkmıyordu.çok kere uzun yol yaptım, ben çok fark görmedim.tabi arabadan arabaya fark olabilir. Evet E12 Corolla ve burası Türkiye malum daha uzun yıllar kullanılacak bu ve bu yaşta ki bir sürü araç. Yollarımız da zaten tarladan farksız sonuç digital aksam daha çabuk arıza veriyor. Allah korusun digital kontrol paneli büyük arıza çıkarsa zor tamir edilir veya edilemez. Ya çıkma bulcaz yada klimayı kullanmayacağız. Tabiki konfor herzaman iyidir; bizde Avrupa Amerika gibi 5 yılda arabalarımızı yenilediğimiz sürece sıkıntı yok😂. 
sonuna kadar toyota...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 14, 2021, 19:58:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 14, 2021, 21:54:17 »
Fiat'ın kliması zaten çok süper soğutur içeridekini çarpar, Toyota kliması kararlı çalışır insanı çarpmaz,Fiat'ın kliması ile Toyota kliması bir tutulmaz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Viofo, aydınlatma pk, koltuk ısıtma, ses yalıtım
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 3550
  • Model Yılı: '23
  • 28 kere teşekkür etti
  • 60 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 14, 2021, 22:50:57 »
Fiat'ın kliması zaten çok süper soğutur içeridekini çarpar, Toyota kliması kararlı çalışır insanı çarpmaz,Fiat'ın kliması ile Toyota kliması bir tutulmaz.

Siz bence iyi bir teknik araştırma yapın, egea yeni serilerde R1234 gazı kullanır corolla 2016 makyajdan itibaren R1234, yani sonuç olarak aynı.
Sen harika bir uçurtmasın, bende senin ipinim unutmayasın...
Corolla Flame X-Pack Mds 1.5 Benzin 2023-.....
Corolla Advance Manuel 1.6 Benzin&Lpg (Zavoli) 2018-2023 (105.000 km)
Corolla Hb Sol Manuel 1.6 Benizn&Lpg (Zavoli) 2016-2018 (45.000 km)