Gönderen Konu: Balıkesir Edremit corolla bakımı için yardım  (Okunma sayısı 476 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
Balıkesir Edremit corolla bakımı için yardım
« : Ağustos 09, 2021, 11:36:21 »
Değerli arkadaşlar, yeğenimin 2009 model dizel yarı otomatik Corolla aracının motor yağı filtreler,,dpf temizliği,ön düzen,fren balataları vs.bakımlarını yaptıracağız,ancak Edremit sanayiinde güvenilir,işinin ehli ,bildiğiniz bir firma varsa paylaşırsanız sevinirim.Çünkü yeğenim tatil bitimi yeniden Kayseriye dönecek,yolda bir sıkıntı çıksın istemiyorum,teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Balıkesir Edremit corolla bakımı için yardım
« : Ağustos 09, 2021, 11:36:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Balıkesir Edremit corolla bakımı için yardım
« Yanıtla #1 : Ağustos 09, 2021, 16:03:48 »
Değerli arkadaşlar, yeğenimin 2009 model dizel yarı otomatik Corolla aracının motor yağı filtreler,,dpf temizliği,ön düzen,fren balataları vs.bakımlarını yaptıracağız,ancak Edremit sanayiinde güvenilir,işinin ehli ,bildiğiniz bir firma varsa paylaşırsanız sevinirim.Çünkü yeğenim tatil bitimi yeniden Kayseriye dönecek,yolda bir sıkıntı çıksın istemiyorum,teşekkür ederim.
Merhabalar Muhittin bey,
Balıkesir'de tavsiye edilen usta/servis önerisne hiç rastlamadım,ama İzmir'deki oğuz oto işinin ehli ve orjinal parça kullandıkları söyleniyor,zaten dönüş yolunda güzergah ta sayılabilir,işlemi yaptırıp yola devam edebilirler.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 121000
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: Balıkesir Edremit corolla bakımı için yardım
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2021, 16:21:38 »
Merhaba,

Izmir de 1.sanayi de Dalay Oto`yu onerebilirim bende 2015 yilindan beri araclarimin bakimini orda yaptiriyorum , hem fiyat hem orjinal parca konusunda guvenebilirsiniz.