0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar; 2004 model dizel toyota avansis verso 2.0 d4 aracım var.Daha önce PVC valfi temizliği veya değişimi yapan varmıdır,malzeme motoruun hangi bölümündedir resimli, paylaşım yaparmısınız.Tesekkür ederim.
Öncelikle tesekkür ederim;Bahsettiğiniz gibi bir hortum var ve her iki ucundada PVC valfi yok,internet üzeründen araştırdığıma göre (daha cok yurt dışı araç yurt dışı girişli oldugu için) orada araçlarda oldugunu gördüm.Acaba benim araçta iptal etme durumu olmuşmudur? Diye bir merak üzerine araştırma ihtiyacı duydum.Benim hortum hava emiş hortumuna bağlı ( eğer doğru hortum ise) o hortum ise turboya emiş olarak bağlı durumda.Yağ buharı geldiği için araba PCV valfi takılması daha mı uygun olurdu diye araştırma sonucu konu bu duruma geldi.Soru şu ; PCV valfi olması çekişi etkilermi? Ayrıca yağ buharı üzerinde kaçan yağı motor kısmında kalmasını sağlarmı?Teşekkür edrim.
Tekrar açıklayıcı bilgi verdiğiniz için tesekkür ederim. Oil catch can internet üzeri araştırma yaptım uygun alabileceğim bir yer varmıdır?Tekrar teşekkür ederim çok faydalı bilgi oldu bilzer için.