0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanıtınız için teşekkür ederim Ayhan bey, SelamlarMesaj Birleştirildi: Ağustos 08, 2021, 14:50:28Ayrıntılı yanıtınız için çok teşekkür ederim Ümit Bey, mutlaka randevu alıp gideceğim. Tuzla da ikamet ediyorum, Maslak biraz ters ama olsun. Yeter ki düzgün yapılsınSelamlar
Yanıtınız için teşekkür ederim Ayhan bey, SelamlarMesaj Birleştirildi: [time]Ağustos 08, 2021, 14:50:28[/time]Ayrıntılı yanıtınız için çok teşekkür ederim Ümit Bey, mutlaka randevu alıp gideceğim. Tuzla da ikamet ediyorum, Maslak biraz ters ama olsun. Yeter ki düzgün yapılsınSelamlar
Hocam araç bakımın kralını görür, sizin bulunduğunuz yere yakın bir üyemiz daha gitmişti tavsiye üzerine,kendiside çok memnun kaldı.
Tuzla nedir ki. Ben Adana'da olduğum halde İstanbul a gittiğimde genel bir bakım için gitmeyi düşünüyorum. Gidip te bir şikayet edene rastlamadım. Gözünüz kapalı gidin bence. Yağ ve sıvı bakımları için uzak diyorsanız, kargoyla aracınıza en uygun ürünü alıp istediğiniz yerde de değişim yapabilirsiniz.
Düzgün iş ve işçilik konusunda içiniz rahat olsun, motor revizyonu işi piyasada çekirdek/çerez gibi görülse de uzun vade de "proje" işidir, sizin hassasiyetinizi de göz önünde bulundurarak geldiğinizde işlemi beraber projelendirelim hem tanışmış oluruz hem baştan sona kadar bilgilendirmenizi bizzat ben sağlarım.