0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cam pastası denediniz mi
Merhaba Burak Bey, Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Cam pastası denemedim. Bahsettiğiniz ürün aşağıdaki gibi bir şey midir? Sanıyorum içinde Seryum Oksit gibi birşey var. Sizin bir öneriniz var mı ürün konusunda? https://www.hepsiburada.com/sonax-cizik-giderici-cam-cilasi-250-ml-pm-otson273141?gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.68xx.dsa.all.genel-all-pages-rlsa&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwgb6IBhAREiwAgMYKRmHnahZ8NpPdn4sDwiaUYebQK2no8Gk6Sl8oIouKZwIR-IyspiWEyhoCUoMQAvD_BwE
Hocam linkini attığınız ürün 260 TL fiyatı var çok pahalı,camı değiştirseniz daha mantıklı olur 2014 corollanın bile ön camı 600 TL sizinki daha ucuzdur ki aynı olsa bile işlem garanti olur hemde yeni cam olur.
Yanıtınız iin çok teşekkür ederim Ümit Bey, Aslında mantıklı düşünüldüğünde cam değişimi çok daha akılcı olur ama arka cam rezistansı soketleri, bağlantısı, silikonları falan sorun olur diye korkuyorum. Ön cam olsa, hiç düşünmem ama rezistans işi biraz korkutuyor beni. Belki TEM Oto'dan Ufuk Ustam başka bir yol önerir. Aracı bir getireyim İstanbul'a hemen gideceğim göstermek için
Merhabalar oğuz bey,Daha öncede yazdığım gibi aracı tem otoya götürünce her konuda ufuk bey en aydınlatıcı şekliyle size yardımcı olacaktır,kendisi işin piri.Cam rezistansı konusunda içiniz rahat olsun onlar artık en kolay işler,hatta yıllardır güneşe soğuğa maruz kalmış camdan dahada iyi çalışacağı kanısındayım bu benim düşüncem ama dediğim gibi ufuk bey en doğru yönlendirmeyi yapacaktır,Esen kalınız.