Gönderen Konu: Corolla Komple Boya Problemi  (Okunma sayısı 1020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • modifiyenin merkezi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 171500
  • Model Yılı: '00
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Corolla Komple Boya Problemi
« : Ağustos 08, 2021, 02:25:47 »
Merhaba Arkadaşlar,
Bir takım nedenlerden ötürü foruma giremeyeli uzun yıllar oldu. 2000 yılı Temmuz ayında sıfır km olarak aldığımız yol arkadaşıma tekrar kavuşma zamanı gelmek üzere. Bir süredir, yaklaşık 9 yıldır ayrı kaldık. Ayrıca 3 yıldır da kullanılmadan duruyor.
2019 yılında muayenesini yaptırmak için yerinden hareket etti ve tek seferde geçti muayeneden. Fakat uzun süre bekleme ve bakımsız kalmaktan boyasında bir takım yanıklar ve soyulmalar başladı. Paylaştığım resimleri biraz detaysız çektiğim için pek belli olmuyor sanki.

Eğer kısmetse ayın 13 Ağustos'ta aracı alıp çekici Ankara'dan İstanbul'a getireceğim.
Malum çok uzun zamandır yol gitmedi, bu sebeple güvenip uzun yola çıkmak macera ve tehlikeli olabilir. Bu sebeple çekici ile gelecek İstanbul'a.
Sonrasında ise bu aracı sil baştan toplamaya çalışacağım.
Benim için bu aracın maddi hiç bir değeri yok ama manevi değeri para ile ölçülemez. Yol arkadaşım "RoadRunner" ımı yollara ve ilk günlerine döndürmek istiyorum. Bu sırada sizlerin değerli yardım ve tecrübelerine ihtiyacım olacak. Kaportada bir çok ezik, göçük ve hasarlar var.
Dolayısıyla önce bir kaporta sonrasında ise komple bir boya yaptırmak istiyorum. Fakat öyle baştan savma bir boya olsun istemiyorum. Zira gücüm ve ömrüm yettiğince bu aracı canlı tutmak, uzun yıllar daha yanımda olmasını istiyorum. Eminim sizlerde bu anlamda bilgilerinizi paylaşarak yardımlarınızı esirgemezsiniz dostlar. Sorularım şöyle;

- Böyle bir işlemi yakın zamanda yaptıran bir arkadaşımız var mı?
- Maliyet elbette değişken olur lakin komple güzel bir boyanın maliyeti ne olur?
* İstanbul'da bu işi layıkı ile yapabilecek bir usta/servis vb. önerisi olan arkadaşımız var mı?

Yardımlarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Corolla Komple Boya Problemi
« : Ağustos 08, 2021, 02:25:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '04
  • 103 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Komple Boya Problemi
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2021, 11:29:28 »
Bb otomotiv istanbulda kaporta için gidebilirsiniz sahibi Burak Bey işçilikleri iyidir maaliyet çok göreceli bizim fiyat vermemiz çok zor en iyisi ustasından öğrenmek
Genç bir Toyota kullanıcısı :)
Makine Mühendisliği öğrencisi (4/4)
Corolla 2004 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • modifiyenin merkezi
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 171500
  • Model Yılı: '00
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Komple Boya Problemi
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2021, 14:54:40 »
Bb otomotiv istanbulda kaporta için gidebilirsiniz sahibi Burak Bey işçilikleri iyidir maaliyet çok göreceli bizim fiyat vermemiz çok zor en iyisi ustasından öğrenmek
Öneri ve yanıtınız için teşekkür ederim Burak Bey, Bb otomotiv Ümraniye de mi acaba?