0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla C segmentinde zaten en çok satan sedan araç... Bu kasa acayip seviliyor...
Fiyatlardaki degisim ne durumda?
bu kasa gerçekten ikinci efsane olacak gibi duruyor çünkü gördüğüm kadarıyla efsane kasalarını satamayanlar gidip bu kasadan alıyor..örnek olarak beni ve berkayı gönül rahatlığıyla gösterebiliriz bizim ailedekiler her çıkan corollaya baktılar, ama beğenemediler
iyikide beğenmemişler abi babam bi tane 2005 corollaya kafayı takmıştı 3 sene önce araba 1 yaşındaydı son anda fikrini değiştirmeyi başarmıştım clio symbol e benziyor tasarımı diye iyikide değiştire bilmişim diyorum şimdi
Ne var ülen bizim kasada söyle bakayım.Türkayda beğenmiyordu ama binince,seyahat edince o da sevdi...Kıskananlar çatlasın.Tamam farları ilk bakışta gıcık ama zamanla alısıyor insan... Corolla ve Land Cruiser'da da ciddi bir artış olmuş
dediğin doğrultuda hak verebilrim sana.Bişey soracağım.Sen ve Atakan neden nokta virgül denen küçük arkadaşları kullanmıyorsunuz.İkinizin yazılarını okurken ciddi ciddi yoruluyorum.Anlayamadıgım yeri tekar dönüp okuyorum falan..Bizede yazıktır.Gözler bozulacak...
daha dikkatli olurum Özcan abi , bi türlü kurtulamadım şu lanet olası chat dilinden