0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Aracımla baya bir uzun yol yaptım 4500 km kadar komple karadenizi gezdimde azacık 😁 aracımdaki söyle birşey fark ettim mesela 100 km hızla giderken otoyolda yokuş aşağı yolda gaza hiç basmıyorum normalde araçlar yokuş aşağı hızlanır hep dizel araç kullandım şirket aracı onlardada öyleydi yokuş aşağı aracı bıraktığımda arac 100 km hızda duruyor hatta hız düşmeye başlıyor nedeni ne olabilir acaba aracım 154 bin kmde
Merhaba,bilgi için çok teşşekür ederim uzun yolda gitmince birde yokuş aşagı gitmince kesin bişey var dedim bilgilendirigin için teşekkür ederim bugun itibari ile lpg devre dışı bıraktım 1000 km benzinde kullanacagım birazda sert kullanacagım iyice açılsın bakalım araç daha benden önce izmirde doktor bir bayanda idi günlük 5 km hastane ev arası kullanılmış yaklaşık 10 yıl boyunca galiba sorun ondan kaynaklı
MerhabaAracı ilk aldığımda lpg vanasını kapatıp elektrik bağlantısınıda söktüm 500 km yol yaptıktan sonra candan mühendislikte komple lpg yeniledim ve afr ayarı yaptırdım tem otoya en yakın zamanda gidicem bakım konusunda bende hastalık var 7 bin kmde yaparım ben hep
merhaba,sanzıman yağ ve motor soğutma sıvısı hariç komple yeniledim ufuk Beyin yanına gidicem en kısa süredecenot: sogutma sıvısına dokunmak istemiyorum cünkü araçta antifriz hiç yok aldığımdada yoktu suyu temizletip antifiriz koydurmak istiyorum ama birazda korkuyoum bi yerleri patlatırız diye
bilgilendirme için teşekkür ederim komple bir temizleme sıvısı doldurararak temizleyecegim sonrasında saf su ve antifiriz koyarak 10 bin km boyunca her 1 bin km de bir değişicem