0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3-4 gün aracı bırakmanız gerekir dedi. Aracı o kadar süre bırakmak istemiyorum.
Sürüş güvenliği için cam çok önemli. Yerli ve yabancı arasında üretim farkı ve standart farkı var mı araştırmak gerekir. Ama daha önce Ford aracına kaskodan yerli cam taktıran arkadaşım memnun kalmamıştı ve tekrar parasını verip orjinal taktırmıştı. Corolla Türkiye'de üretilmesine rağmen ön camını yabancı Agc Otomotiv, yan camlarını Şişecam üretmiş. Buna da bakmak gerekir.
herkese merhaba, aracımın ön camında güneş vurduğu esnada çizikler görüş kalitesini etkiliyor. herhangi bir çatlak vs. yok değişimi mümkün mü? Kasko bu sebeple değişimi kabul eder mi? Değiştirirsem kaskom delinir mi? teşekkürler
Kaskonuz delinmiyor. Tramere işleniyor. Kaskonuzun anlaşmalı bir oto camcıya gidin, onlar bir çekiç darbesiyle camı çatlatıp resim çekip değişim yapıyorlar. Ama orijinal cam olduğuna dikkat edin. Genelde yan sanayi takıyorlar. Orijinal için ek ücret talep edebilirler. Her poliçede bir tane değişim hakkınız var. Bu nedenle poliçenizin bitiş tarihine yakın bir vakitte değiştirin ki olası bir gerçek çatlama durumunda mağdur olmayasınız. Selamlar
Sigorta poliçenizde yazıyordur,yılda 1 defa değişim hakkı verebiliyorlar ancak tramere yazılıyorsa onu da iyice sorun.
Camda kalite farkı olabileceğini düşünüyorum,Toyota`nın ürettirdiği camlar belli standartlarda ürettiriyordur ancak daha sonradan piyasada yaptırılan camların o standartları bire bir karşılıyor mu onu sormak gerek.
ön veya arka cam farkediyor mu?servis dışı orjınal cam takılmıyor diye biliyorum.
Ön veya arka fark etmiyor. Hepsi poliçe kapsamında. Farklı camları aynı poliçede değişim yapılıyor diye biliyorum. Servis dışı orijinal değişim oluyor. Ben kasko firmasını arayıp, özellikle toyota logolu olmasını istedim ve fark vermek istemediğimi de söyledim. Onlar da beni anlaşmalı bir camcıya yönlendirdi. Evrakları sisteme işlediler ve bir hafta sonra orijinal cam geldi . Montajı yaptılar, fark da vermedim. Kaskom allianz sigorta.