0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar. 2005 model mmt otomatik 1.0 toyotam varşüyle bir sorun oluşuyor arada bir vites boşa çıkıyor ve arıza dikkat ışığı yanıyor vitese geçmiyor. fakat kontak kapatıp bir süre bekledikten sonra tekrar vitese geçiyor sebebi ne olabilir?bu şekilde sorun yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler...
Ümit bey yanıt için çok teşekkürler, robotun kömürünü ve bakımını yeni değiştirdim, bügün bilgisayara bağladıklarında baskı balata hatası verdi fakat aracın çekişi bana iyi geldi bu yüzden baskı Balat’a olacağını sanmadım, ama demekki baskı balatadanmış. Fakat Ümit bey bu şekilde yarın Balıkesir’e gidicem sizce sorun teşkil ederim? Usta manuel kullan sorun olmaz dedi siz ne dersiniz?
Evet Ümit bey, manuelde normal kullanımda akçaya kadar geldim şükür bir sorun çıkarmadı, bilgiler için çok teşekkürler
ümit bey tekrar merhaba,baskı balatayı dün değiştirdim, dediğiniz gibi daha önce bir üst model baskı balata kakıldığını ve çok uyumlu olmadığı yüzeyin ısınıp tutmadığını ve ısındığından falan filan şeyler dediler.fakat dün baskı balaya değişti ve aynı gün peş peşe 2 kez vitesten boşa attı, vites robotunun kömürünüde değiştirdim dedi yine olmadı. sizce sorun nerede olabilir?aslında baskı balataya baktım çokta yıpranmamıştı boşu boşuna 2400 tl vermiş oldum