Gönderen Konu: direksiyon multimedya tuşları  (Okunma sayısı 737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 200000
  • Model Yılı: '11
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
direksiyon multimedya tuşları
« : Temmuz 21, 2021, 20:09:25 »
2011 1.4d auris aracım var eşim kullanıyor genelde

ilk başta ses açma kısma tuşları arızalandı sonra iki tarafta tuşlar işlevini yitirdi dün akşam fark ettim önceden farları acınca ışıkları yanıyordu şuan tuşların ışıklarıda yanmıyor sigortalardan olabilirmi

https://www.hizliresim.com/qpyp59k

Toyota Club Türkiye

direksiyon multimedya tuşları
« : Temmuz 21, 2021, 20:09:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: direksiyon multimedya tuşları
« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2021, 20:49:38 »
2011 1.4d auris aracım var eşim kullanıyor genelde

ilk başta ses açma kısma tuşları arızalandı sonra iki tarafta tuşlar işlevini yitirdi dün akşam fark ettim önceden farları acınca ışıkları yanıyordu şuan tuşların ışıklarıda yanmıyor sigortalardan olabilirmi

https://www.hizliresim.com/qpyp59k
Diğer göğüs aydınlatmaları yanıyorsa sigortadan olacağını zannetmem çünkü tek sigorta besliyor diye biliyorum, direksiyon tuşları spiral üzerinden beslenir ampülü patlamış olabilir veya bağlantısı oksitleniş olabilir,çalışmamasıda bağlantı kablosundan yapabilir.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2021, 20:54:28
Ama yinede sigorta kutusunu kontrol etmekte fayda vardır,belki direksiyon elektriğini besleyen ayrı sigorta vardır.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 200000
  • Model Yılı: '11
  • 12 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2021, 21:22:11 »
Diğer göğüs aydınlatmaları yanıyorsa sigortadan olacağını zannetmem çünkü tek sigorta besliyor diye biliyorum, direksiyon tuşları spiral üzerinden beslenir ampülü patlamış olabilir veya bağlantısı oksitleniş olabilir,çalışmamasıda bağlantı kablosundan yapabilir.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2021, 20:54:28
Ama yinede sigorta kutusunu kontrol etmekte fayda vardır,belki direksiyon elektriğini besleyen ayrı sigorta vardır.

gogüs ışıkları dediginiz gibi anıyor bir sıkıntı yok direksiyon air back söktüm soketleri kontrol ettim söktüm taktım ama malesef yine olmadı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 22, 2021, 02:00:12 »
gogüs ışıkları dediginiz gibi anıyor bir sıkıntı yok direksiyon air back söktüm soketleri kontrol ettim söktüm taktım ama malesef yine olmadı
Airback ile alakalı değil altta direksiyon spirali var orayı kontrol etmeniz lazımdı,eğer bağlantı kabolsuna ulaşabildiyseniz kontrol lambası ile elektrik varmı yokmu baksaydınız sorunun bir kısmı anlaşılırdı.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.