Merhabalar, bugün kaputu açtığımda bu şekil boş bir soket kablosu gördüm. 3 gün önce servise bakıma götürdüğümde motor temizliği yaptırmıştım. Galiba orada takmayı unuttular. Bu kabloyu ben nereye takacağım? Yardımcı olabilecek var mı? Herkese şimdiden iyi bayramlar.

Bende de var. Vision paket. Muhtemelen sis farı ile ilgili bir şey. Üstelik ben servisten sis taktırdım. Bir şey öğrenirseniz buraya da yazın lütfen
Boştadır büyük ihtimal o soket. Takmayı unuttukları bişey olduğunu sanmam.
Takmayı unutmuş olsalar yüksek ihtimalle arıza ışığı vs yakardı farkederdiniz. Toyota'larda en boş pakette dahi elektriksel olarak donanımların altyapısı hazır geliyor. Boşta duran bi sokettir muhtemelen.
Bende de var. Vision paket. Muhtemelen sis farı ile ilgili bir şey. Üstelik ben servisten sis taktırdım. Bir şey öğrenirseniz buraya da yazın lütfen
Boştadır büyük ihtimal o soket. Takmayı unuttukları bişey olduğunu sanmam.
Takmayı unutmuş olsalar yüksek ihtimalle arıza ışığı vs yakardı farkederdiniz. Toyota'larda en boş pakette dahi elektriksel olarak donanımların altyapısı hazır geliyor. Boşta duran bi sokettir muhtemelen.
Servise gidip kontrol ettirdim. Dediğiniz gibi boşta bir soketmiş. Üst paketlerde bir şeyler takılı oluyormuş. Uyarı vermediği için bende boş olduğunu düşündüm ama babamın içi rahat etmeyince ister istemez öğrenmek istedi. Adam yolda kaldığından beri en küçük şeyi bile kafaya takıyor.