0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet 1 tane enjektörde aşırı kaçak varmış değiştirildi. Şimdi ilk marşta araç çalışıyor fakat gazda giderken araç motor arıza ışığı yaktı. Tamda servise gidiyordum Allah tan baktırdım. Benzinde sıkıntı yok ama gazda giderken arıza ışığı yanıyor. Şimdi bide bununla uğraşıcaz.
Enjektör değiştikten sonra ayar yapılmadıysa zengin veya fakir çalışma hatası veriyordur,yolda ayar (Afr ayarı) yapan bir işletme bulun herşey düzelir.
internette lpgkablo.com sitesinde satılan ayar kabloları işe yarıyor mu deneyen varmı aramızda acaba. İsteyene 2 defa ücretsiz uzaktan bağlantı yapıp yolda ayar yapıyorlarmış.
Bugün gene gittim. Farklı bir enjektör grubu taktılar. Şu an sorun düzeldi gibi ama yolda afr ayarı falan yapılmadı. Araç gaza geçtiğinden rolantide titreme yapıyordu. Şuan o titreme yok. Benzinde de ufak bi titreme var. Yetkili servis onun normal olduğunu, vibrasyonun standartlar içinde olduğunu söylemişti. İzmit te yolda afr ayarı yapan firma varmı? Bilmiyorum. Araştıracaz bakalım. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim.