0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
insigniyadan corollaya sakın geçmeyin .
neden ki corolla konforlu değilmidir? yakıt tüketimi hem az da.
İnsignia'dan Corollaya neden ? ÖTV muaf alınacak ise Pegeout 508 bakabilirsiniz. Çok daha iyi tercih olur.
Insignia turbo kullanıyorsanız Toyota performans yönünden üzer demek istemiş Anıl bey,İstediğiniz performans değilde sadece sorunsuz olsun rutin yağ bakımı ile uzun yıllar kullanım derseniz Corolla her türlü memnun eder,konforuda yeterli düzeydedir.
Bir yerlerde 2025'de yeni kasa gelecek diye okumuştum. Insignia'dan corolla'ya geçmenizi şahsen önermem. hem segment olarak D segmentten C segmente , hem de alman araçtan japon araca geçmiş olacaksınız, Sizi konfor ve performans açısından üzebilir. Tabi amaç sorunsuzluk ve ekonomi ise o zaman iyi bir test sürüşü yapıp öyle karar verin derim.
turbo kullanımı performansı aramıyorum. önemli olan yakıt tüketimi istanbul da yaşıyorum. konfor olarak bilmiyorum corolla nasıl insignia ararmıyım? Mesaj Birleştirildi: Temmuz 30, 2021, 11:20:13yakıt tüketimi önemli benim için. performans çok aramıyorum. konfor olarak ama bilmiyorum ararmıyım insignia yı?
Bir engelli yakını olarak hybrit al rahat et derim. Corolladan sonra yakıt masrafları arartısız %50 düştü. Yalnız yalıtımda biraz geri gittik. Önceki araç benzin VW idi.
Yalıtım için davlumbaz içlerine yalıtım malzemesi kaplaması, rüzgar sesi için de ayna ve A sütununa takılan "vortex generator" eklentilerini, kapı araları içinde fitil önerebilirim, bu şekilde yol ve rüzgar sesini yarı yarıya azaltabilirsiniz, yanlış hatırlamıyorsam @Mutlu Tekir (30216) uygulamıştı.
Ufuk abi bunu mazdada denemiştim ve başarılı olmuştu. Fakat yeni kasa corollada bunlar zaten uygulanmış durumda. Camlar ince zaten, yapılabilecek birşey yok rüzgar sesi anlamında. Ancak kapı altı fitil ile azalır.
O zaman birilerinin şu filmi getirmesini bekleyeceğiz https://www.s-lec.eu/products/automotive/sound-acoustic-film/https://www.s-lec.eu/wp-content/uploads/saf_eng.pdf
Bu film ülke içerisinde satışı yokmu alsak araçlarımıza uygulatsak.
Bildiğim kadarı ile yok, şayet ithalatı ve satışını yapan olur ise bende müşteri olabilirim