0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, aracım 2011 Corolla tam otomatik 10 ay önce Shell 5-30 yağ konulmuştu yaklaşık 10 bin kilometre yapmışım yağ seviye olarak şimdi alt çentiğin altında bu normal midir?
Profilinizde aracın 102.000kmde olduğu görülmekte. Yağ seviyesi en alt çentiğin de altında ise Motor için tehlike çanları çalmaya başlamış gibi. Zaman geçirmeden bir ustaya görünün derim. Toyota dan önce tüm araçlarım LPGliydi ve yağ eksiltmeleri normaldir ancak bu seviyede olmamalı. Daha önceki aracımda Nissan ustası bana 10-12 ay içinde orta seviyeye kadar düşmesi normal demişti. Hep kontrol edip ekleme yapmışımdır. Bana çok fazla geldi eksiltme oranı.
Merhaba aracım şu an 150 bin km'de, LPG'li tam otomatik araç. Ustamız Shell 5*30 yağ koymuş. Yaklaşık 10 bin km yaptım yarısı uzun yol şeklindedir.