0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba avensis t25 farlarının belası malum. Şanlıurfada ikamet ediyorum İstanbul da bir usta buldum ama farları gönderirsem vakit olarak çok madur olacağım. Şanlıurfa veya civarında bu sorunu düzgünce çözecek var mı?
Merhaba,Bende muzdaribim bu husustan tüm Avensis ciler gibi. İstanbulda bulduğunuz usta ne gibi bir işlem yapacak farlara? Nasıl bir çözüm buldu? Ankara'da da yaptırabilirim belki.Benim sorunum az ışık vermesi.
İstanbuldaki farcı Altan sök gönder çanakları yenileyeceğiz tam temizlik yapıp gönderirim dedi google a yazın iletişime geçin, urfada bir yere gittim göz ucuyla baktı ilgilenmedi aşırı problem olursa burda kurcalatmam en azından iş bilen bir yer bulana kadar
Far mercek çanağında kırık,çatlak vs yoksa yenilemiyorlar nikelaj işlemi yapıp farın içinide güzelce temizleyip kapatıyorlar, videosunda kapağa kullandığı silikon Toyota'nın kullandığı silikonun aynısını kullanıyorum diyor,sanki o farı Toyota üretiyormuş gibi,eğer eliniz yatkınsa söker toplarım derseniz Urfa'da nikelaj işlemi yapan bir yer bulup yapabilirsiniz.
Herkese Merhaba,Geçen gün fren balatalarını değiştirken ustama bir T25 kasa daha geldi yağ değişimi için ve sohbet sohbeti açtı malum konularda. İş far konusuna gelince diğer aracın sahibi bana bu sorunu nasıl hallettiğini gösterdi ve farlarını açtı. arkadaşlar gözlerime inanamadım. Nerde benim farlar nerde arkadaşınki. Dükkanı gündüz bir aydınlattı ki sormayın. Facebook da Avensis adlı bir grup varmış ve burada bir usta kronik olan bu sorunu çözüyormuş. Farlara bakım yapıp Mercedes merceği takıyormuş ama bunun bedeli yaklaşık 1000TL. Ben aracı satma niyetinde olduğum için ve Facebook kullanıcısı olmadığımdan dolayı bu işe yanaşmadım. Ama ilgilenenler için duyurayım dedim.
Mercedes merceği taktıktan sonra hangi ampülü kullanıyormuş, halojen mi ledmi bi zenonmu siz ampüllere dikkat ettiniz mi ?Önemli olan aracın tesisatına yük bindirmemek ve farklı tip bir ampül kullanıyorsa arıza lambası yaktırmamak,çünkü avensisler biraz hassas bir araç (elektronik yönden) ampülden dahi arıza lambası yakabiliyor,değişik sorunlar açabiliyor.
İlker Kemal Bikeç isimli kişiye ulaşın, ülkede bu konudaki en iyi kişidir kendisi.
İlker Kemal Bikeç e nasil ulaşacağız. Hangi şehirde yaşar, dukkani var midir? Telefonu var midir?