0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar, Auris 2011 aracımda klima tahliye gideri tıkanık olduğu için arabanın içine su damlatıyor. Çözüm için yardımcı olacak istanbul içi bir yer bilen var mı? yada kendi imkanlarımla yapabilir miyim
Tıkanmış olduğuna eminseniz söktürmekten başka çare yok ama tıkandığına hiç denk gelmedim,kendiniz çözüm bulmak isterseniz eğer klima gideri düz bir hortum olarak dışarı çıkıyorsa aracı lift'e kaldırınca alttan düz bir teli yavaş yavaş ilerterek deneme yapabilirsiniz,ama o kap öyle hemen dolup su akıtacak kadar küçük değil başka bir sorun olabilir iyi bir klimacı ile görüşün derim.
2011 Auris 1.6 Otomatik Benzinli aracım var. araçta 7.000 km önce yağ değişmiştim. Şu anta araç rölantide ve viteste iken pat pat pat diye ses geliyor ön taraftan. Bir ustaya gösterdim piston kolu sıkıntısı olabilir çok fazla masraf çıkartır dedi. kullandığın yağdan kaynaklı olabilir dedi. istersen biraz sür 2-3 bin km sonra ağır bakım yapalım geçerse ses kurtarırısın yoksa sat en iyisi dedi. Bilgisi olan daha önce yaşayan yardımcı olabiliecek varmı. akıl verecek olan şimdiden çok teşekkürler
Piston kolu ne gibi sıkıntısı varmış onuda açıklasın o zaman,yatak sesimi geliyormuş yatak sesi her zaman gelir araç dikiş makinası gibi çalışır,bence ustayı değiştirin Toyota dan anlayan tecrübeli bir yere gidin,Araç km'sini bulunduğunuz ili yazarsanız daha iyi bilgiler usta/servis tavsiyeleri yapılır.
Teşekkürler İstanbul zeytinburnunda oturuyoruym tavsiye edeceğiniz Toyota ustası varsa çok iyi olur pek bilgim yok bu konularda ilk arabam 107.000 KM 'de