Gönderen Konu: Toyota Auris Arıza Kodları Yardım Ricası  (Okunma sayısı 11912 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '25
  • 3 kere teşekkür etti
Toyota Auris Arıza Kodları Yardım Ricası
« : Temmuz 06, 2021, 17:27:20 »
Arkadaşlar herkese bol bol selamlar. 1 hafta önce otomatik 1.6 actice toyota auris aracımı satın aldım. ancak expertizde beyinde aşağıdaki arızaları verdi. Araç full servis bakımlı. expertizi yapan arkadaş servis size bu kodları söylemez dedi. aldığım kodlar aşağıda gibi.

P1604 Çalıştırılabilme Arızası
U0123 Yalpalama Oran Sensörü Modulu ile Haberleşme
U0100 ECM/PCM/EV 'A' ile Haberleşme Kaybı
U0101 TCM ile Haberleşme Kaybı
B1412 Ortam Sıcaklığı Sensör Devresi

Bu arızalar için nasıl bir yol izlemem gerekir servise gitmem gerekir mi? Önemli arızalarmıdır sizce? Bilgilendirmenize geröekten ihtiyacım var biraz titiz bir insanım araçta çocuk taşıdığım için biraz korktum açıkçası. Hepinize saygılar selamlar..

Toyota Club Türkiye

Toyota Auris Arıza Kodları Yardım Ricası
« : Temmuz 06, 2021, 17:27:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Auris Arıza Kodları Yardım Ricası
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2021, 18:07:30 »
Arabada sanirim lpg var,
Bir cogu ondan mutevellit onemsiz seyler gibi
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2021, 20:10:14 »
Arkadaşlar herkese bol bol selamlar. 1 hafta önce otomatik 1.6 actice toyota auris aracımı satın aldım. ancak expertizde beyinde aşağıdaki arızaları verdi. Araç full servis bakımlı. expertizi yapan arkadaş servis size bu kodları söylemez dedi. aldığım kodlar aşağıda gibi.

P1604 Çalıştırılabilme Arızası
U0123 Yalpalama Oran Sensörü Modulu ile Haberleşme
U0100 ECM/PCM/EV 'A' ile Haberleşme Kaybı
U0101 TCM ile Haberleşme Kaybı
B1412 Ortam Sıcaklığı Sensör Devresi

Bu arızalar için nasıl bir yol izlemem gerekir servise gitmem gerekir mi? Önemli arızalarmıdır sizce? Bilgilendirmenize geröekten ihtiyacım var biraz titiz bir insanım araçta çocuk taşıdığım için biraz korktum açıkçası. Hepinize saygılar selamlar..
Hayırlı olsun takılma dicem böyle şeylere haklısın o kadar para saymışsın niye sorun olsun. Ahmet Güve önemsiz diyorsa devam... :alkis:

Mesaj Birleştirildi: [time]Temmuz 06, 2021, 20:15:01[/time]
Kalite lpg sistemi varsa düzgün işçiilk yapıldıysa korkma ben 8 yıl önce prins vsi 2 taktırdım 110 bin kmdir sorun yok maşallah..Kalite ucuz olmaz satarkende tercih sebebi olabiliyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2021, 22:25:47 »
Geçen hafta ekspertiz firmasındaki bi arkadaşa uğramıştım. Başka bir şeye bakmak için aracı bağladık cihaza. 4-5 hata kodu verdi. Dedim araçta hiç bir sorun yok, nasıl olur.... Neyse hepsini sildik, tekrar taradık. Çıkmadı. Hala da bir sorun yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '25
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 07, 2021, 09:51:32 »
Ahmet Bey, aracımda LPG mevcut değil. Dün size yazdıktan sonra biraz yabancı sitelerde araştırma yaptım. P1604 kodu genel bir arıza kodu aracın herhang, bir nedenle (akü bitmesi vb.) çalışmadığında çıkan genel bir arıza koduymuş bir soruna işaret etmez benzeri yazılar okudum. Diğerleri için herhangi bir konu bulamadım açıkçası. Arabada sürüşünde çeişinde herhangi bir sorun olmadığı için umarım önemsiz şeylerdir. İlgilinize çok teşekkür ederim.