0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba,aracım 1.6 AT 155 bin km de 100 km hızdan sonra tireme var 4 tane sıfır lastik aldım balans ve rot yaptrdım jant yamulmasıda yok kontrol ettirdim ama 100 kmden sonra tireme bir türlü gitmediarabayı ilk aldıgımda sol aks körügü patlaktı sadece körük değiştirdim acaba aks dan dolayı yapıyor olabilirmi yada neyden dolayı yapar direk kasa sallıyor
merhaba,bugun 2 farklı yerde balans yaptırdım sorun aynı 100 km üstüne çıktıgımda kafa sallıyor gazdan ayagımı çekince kesiliyor yarın aks vs ölçümü ve kontrlü yapırıcam
Merhaba,parça fiyatlarını ve işçilik maliyetini yazacagım ayrı ayrı şuan v kayısı ve komple gergi seti dahil birde motor ve şanzıman takozlarını değiştiricem ondan sonra çıkan maliyeti herşeyi yazıcamaracı ilk aldıgımda üstündeki lpg sistemini söktüm yeniden taktırdım ilk takıldıgında 1 depo benzin ile sürdükten sonra lpg fulledim ve afr ayarı yaptırdım lpg ile benzin haritası neredeyse bire bir.
rolantide oynama her zaman değilde bazen yapıyor ben yakıttan oldugunu düşünüyorum mesela ayda 2 kere felan yapıyor 10 ile 5 arasında ibre gidip geliyor sibobların ölçümü yapıldı saplam dendi buji çıkartılıp mars yapıldı hepsi sağlam dendi