Gönderen Konu: Teypdeki farklı sorunlar  (Okunma sayısı 855 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '14
Teypdeki farklı sorunlar
« : Haziran 28, 2021, 16:04:09 »
iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım daha önce hiç Toyota marka araç kullanmamıştım aracın teybi ile ilgili bir kaç sorum var sorunlarla ilgili forumda arama yaptım bir kaç sonuç çıktı denedim ama çözüm bulamadım.
aracım 2014 Corolla advance araştırmama göre touch 2 ekran var araçta resimlerini eklemeyi denedim ama başaramadım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
1- aracın radyo kısmında favorilere kayıt yapıyorum ancak kontağı kapattıktan sonra tüm kanallar siliniyor eski haline geliyor.
2- aracı her çalıştırdığımda medya kısmı radyonun favoriler kısmından açılıyor ve kaydettiğim kanalların hiç biri yok. (cd yada  bluetooth ta dahi bıraksam radyodan başlıyor.)
3- USB hiç bir şekilde görmüyor( USB belleği değiştirdim kapasitesi küçük olanı denedim fat 32 ve ntfs formatlarında[/img] denedim sonuç aynı başka Toyota Corolla'da çalışan USB benim araçta görünmüyor.)

Toyota Club Türkiye

Teypdeki farklı sorunlar
« : Haziran 28, 2021, 16:04:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 85000
  • Model Yılı: '13
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Teypdeki farklı sorunlar
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2021, 09:45:30 »
Toyota Corolla Advance marka 2013 model aracımın radyosu 1-2 saat çalıştıktan sonra kendiliğinde kapanıp açıldığı için Konya Toyota servisine gittim, radyonun programının güncellenmesi gerektiğini, garantisinin bittiğinden ücretli olduğunu, yapılan işlem sonucunda arızanın yüzde yüz giderilemeyebilir, ama ücreti de iade etmeyeceklerini söylediler. Radyonun kullanıcı hatasından kaynaklanan bir arıza olmadığını, program güncellemesi gerektiği nedeni ile acınıp kapandığını söyledim. Bunu müşteri hizmetlerini de arayarak söyledim ancak, radyonun ücretini ödeyerek program yüklenebileceğini bildirdiler. Günümüzde kullandığımız cep telefonu ve bilgisayarlarda kendiliğinden güncelleme yaparak bir üst sürüme geçmekte ve güncelleme için bir ücret ödenmemektedir. Aracımda güncellemeden veya program hatasından kaynaklanan arızanın Toyota tarafından ücretsiz olarak yerine getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda yardım alabileceğim veya böyle bir olay ile karşılaşan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Viofo, aydınlatma pk, koltuk ısıtma, ses yalıtım
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 3550
  • Model Yılı: '23
  • 28 kere teşekkür etti
  • 60 kere teşekkür edildi
Ynt: Teypdeki farklı sorunlar
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2021, 10:39:34 »
Teybin orijinal olduğunu varsayarak yorumluyorum; araca daha önce farklı ünite (android vs) takılıp satarkente orijinal teyp geri takılıp bağlantısında oynamalar yapıldıysa hafıza kablosu ve usb bağlantısı doğru/eksik yapıldıysa buna benzer sonuçlar normal.
Sen harika bir uçurtmasın, bende senin ipinim unutmayasın...
Corolla Flame X-Pack Mds 1.5 Benzin 2023-.....
Corolla Advance Manuel 1.6 Benzin&Lpg (Zavoli) 2018-2023 (105.000 km)
Corolla Hb Sol Manuel 1.6 Benizn&Lpg (Zavoli) 2016-2018 (45.000 km)