Gönderen Konu: Polen Fitresi Uyumluluğu  (Okunma sayısı 906 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 195000
  • Model Yılı: '05
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Polen Fitresi Uyumluluğu
« : Haziran 26, 2021, 14:35:28 »
Merhabalar. 2005 model Corolla 1.6 AT Hatcback aracım için polen filtresi arıyorum. MANN ve bir başka markaya ait uyumlu bir iki model buldum, ancak arama yaparken diğer markalara ait tüm uyumlu modelleri de bulmak için Toyota Corolla 1.6 HB olarak arama yaptığımda eksik veya uyumlu olmayan modeller de listeleniyor.

Bazı sitelerde TOYOTA Corolla IX (E12/E13) 1.6 türü ifadeler yer alıyor. Acaba polen filtresi araştırırken bu araç için IX (E12/E13) 1.6 şeklinde mi arama yapmam gerekiyor?

Not: MANN, JS Ashakashi markalarının yanı sıra Bosch un da Karbonlu filtrelerine bakmak istiyorum. Ayrıca karbonlu ürün önerilerini varsa iletebilirseniz memnun olurum.

Toyota Club Türkiye

Polen Fitresi Uyumluluğu
« : Haziran 26, 2021, 14:35:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Polen Fitresi Uyumluluğu
« Yanıtla #1 : Haziran 26, 2021, 14:57:56 »
Merhabalar. 2005 model Corolla 1.6 AT Hatcback aracım için polen filtresi arıyorum. MANN ve bir başka markaya ait uyumlu bir iki model buldum, ancak arama yaparken diğer markalara ait tüm uyumlu modelleri de bulmak için Toyota Corolla 1.6 HB olarak arama yaptığımda eksik veya uyumlu olmayan modeller de listeleniyor.

Bazı sitelerde TOYOTA Corolla IX (E12/E13) 1.6 türü ifadeler yer alıyor. Acaba polen filtresi araştırırken bu araç için IX (E12/E13) 1.6 şeklinde mi arama yapmam gerekiyor?

Not: MANN, JS Ashakashi markalarının yanı sıra Bosch un da Karbonlu filtrelerine bakmak istiyorum. Ayrıca karbonlu ürün önerilerini varsa iletebilirseniz memnun olurum.
Uyumlu vs diye ürün olmaz araca özel üretim olur,js ashakashi varken diğerlerine bakmayın bile kalite olarak diğerleri js ashakashi'nin yanından bile geçemez,aracıma aldığım hava filtresinde bire bir test ettim js ashakashi nin alt yüzü çok çabuk kirlendi önceki markanın her iki yüzü birden kirlenmişti ama az kirlilik vardı ama js ashakashi alınca anladımki bizim eski filtre görevini yerine getirmiyormuş olduğu gibi tozu motor içine iletiyormuş,o yüzden araç ve sizin sağlığınız için kaliteli ürünler kullanmaya özen gösteriniz,kalite herzaman pahalıdır.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2021, 15:03:46 »
Cevap için teşekkürler. Yani şu ürünü tavsiye ediyorsunuz?

https://urun.n11.com/polen-filtresi/js-asakashi-toyota-corolla-sedan-hb-polen-filtresi-karbonlu-P445569472

Öte yandan, uyumluluktan kastım şu: Ben bu bahsettiğim araç için polen filtresi ararken "Toyota Corolla 1.6 Hatcback" şeklinde araştırmam yeterli değil mi? Bir de kasa türünü (IX (E12/E13)) mü belirtmek zorundayım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2021, 16:29:30 »
Cevap için teşekkürler. Yani şu ürünü tavsiye ediyorsunuz?

https://urun.n11.com/polen-filtresi/js-asakashi-toyota-corolla-sedan-hb-polen-filtresi-karbonlu-P445569472

Öte yandan, uyumluluktan kastım şu: Ben bu bahsettiğim araç için polen filtresi ararken "Toyota Corolla 1.6 Hatcback" şeklinde araştırmam yeterli değil mi? Bir de kasa türünü (IX (E12/E13)) mü belirtmek zorundayım?
Bazı araçların değişiklik olabilir,o yüzden en doğru yöntem şasi numarası ile yapılan sorgulamadır,evet üstteki linkini verdiğiniz ürün marka olarak tavsiye ettiğimiz üründür ama uyumluluk olarak tem servis ile görüşmeniz doğru olur,illaki satış sitesinden almak zorunda değilsiniz,tem otonun WhatsApp hattına mesaj atarak uyumlu parçayı isteyebilirsiniz sadece filtre grubunda değil aracınız ile alakalı tüm ekipmanları kargo ile alabilirsiniz,
Tem oto WhatsApp numarası,
05434013565

Mesaj Birleştirildi: Haziran 26, 2021, 16:32:43
Zaten alışveriş sitesi üzerinden de alsanız sizden şasi numarası isteyecekler araç uyumluluğunu kontrol etmek için,tem otoda uyumluluğu kontrol edilmeyen siparişler onaylanmaz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 26, 2021, 23:35:29 »
iyi bir filtre alacaksan valeonun pca kodlu filtresine bak su an piyasada bulabileceğin en kaliteli ürün mann da yapmış ama ben denemedim 50 k km dir bu filtreyi kullanıyorum. Bu mercedes digerleri şahin :) valeonun sitesinde pdf olarak filtre kodları var oradan modele uygun filtreye bakabilirsin ayrıca ölçülerden de yola cıkarak bulabilirsin benim aldığım filtre corolla için yok fakat lexus için var :) fakir senin neyine demişler :)
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 27, 2021, 00:12:20 »
Haklısınız, bu konuda bir standart yok gibi. O nedenle satın almayı düşündüğüm firma ile iletişime geçip teyit ettirdikten sonra sipariş veririm. Sağolun.

Bazı araçların değişiklik olabilir,o yüzden en doğru yöntem şasi numarası ile yapılan sorgulamadır,evet üstteki linkini verdiğiniz ürün marka olarak tavsiye ettiğimiz üründür ama uyumluluk olarak tem servis ile görüşmeniz doğru olur,illaki satış sitesinden almak zorunda değilsiniz,tem otonun WhatsApp hattına mesaj atarak uyumlu parçayı isteyebilirsiniz sadece filtre grubunda değil aracınız ile alakalı tüm ekipmanları kargo ile alabilirsiniz,
Tem oto WhatsApp numarası,
05434013565

Mesaj Birleştirildi: Haziran 26, 2021, 16:32:43
Zaten alışveriş sitesi üzerinden de alsanız sizden şasi numarası isteyecekler araç uyumluluğunu kontrol etmek için,tem otoda uyumluluğu kontrol edilmeyen siparişler onaylanmaz.