0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar. 2005 model Corolla 1.6 AT Hatcback aracım için polen filtresi arıyorum. MANN ve bir başka markaya ait uyumlu bir iki model buldum, ancak arama yaparken diğer markalara ait tüm uyumlu modelleri de bulmak için Toyota Corolla 1.6 HB olarak arama yaptığımda eksik veya uyumlu olmayan modeller de listeleniyor. Bazı sitelerde TOYOTA Corolla IX (E12/E13) 1.6 türü ifadeler yer alıyor. Acaba polen filtresi araştırırken bu araç için IX (E12/E13) 1.6 şeklinde mi arama yapmam gerekiyor?Not: MANN, JS Ashakashi markalarının yanı sıra Bosch un da Karbonlu filtrelerine bakmak istiyorum. Ayrıca karbonlu ürün önerilerini varsa iletebilirseniz memnun olurum.
Cevap için teşekkürler. Yani şu ürünü tavsiye ediyorsunuz?https://urun.n11.com/polen-filtresi/js-asakashi-toyota-corolla-sedan-hb-polen-filtresi-karbonlu-P445569472Öte yandan, uyumluluktan kastım şu: Ben bu bahsettiğim araç için polen filtresi ararken "Toyota Corolla 1.6 Hatcback" şeklinde araştırmam yeterli değil mi? Bir de kasa türünü (IX (E12/E13)) mü belirtmek zorundayım?
Bazı araçların değişiklik olabilir,o yüzden en doğru yöntem şasi numarası ile yapılan sorgulamadır,evet üstteki linkini verdiğiniz ürün marka olarak tavsiye ettiğimiz üründür ama uyumluluk olarak tem servis ile görüşmeniz doğru olur,illaki satış sitesinden almak zorunda değilsiniz,tem otonun WhatsApp hattına mesaj atarak uyumlu parçayı isteyebilirsiniz sadece filtre grubunda değil aracınız ile alakalı tüm ekipmanları kargo ile alabilirsiniz,Tem oto WhatsApp numarası,05434013565Mesaj Birleştirildi: Haziran 26, 2021, 16:32:43Zaten alışveriş sitesi üzerinden de alsanız sizden şasi numarası isteyecekler araç uyumluluğunu kontrol etmek için,tem otoda uyumluluğu kontrol edilmeyen siparişler onaylanmaz.